Gianluigi Buffon naureskeli Napoli-hyökkääjälle ennen rangaistuspotkua: "Luulen, että hänellä oli tarpeeksi muita asioita mielessään"

PSG:n kokenut italialaisvahti Gianluigi Buffon piti 1-1-tasatulosta vieraspelistä Napolia vastaan oikeutettuna ja kertoi kaivanneensa Mestarien liigassa pelaamista.

Buffon oli pelannut edellisen kerran Mestarien liigassa viime kaudella, jolloin hänet ajettiin dramaattisten tapahtumien jälkeen ulos puolivälierän toisessa osaottelussa Real Madridia vastaan.

– Kaipasin Mestarien liigaa ja tunsin tulleeni väärin kohdelluksi, ei vain pelikiellon vuoksi, vaan uskomattoman punaisen kortin, jonka olin saanut Madridissa, Buffon sanoi Football Italian mukaan.

– En ole koskaan nähnyt kenenkään tulevan Napolin ja pelaavan täällä helposti. Kuten kerroin joukkuetovereilleni, minulla on takana melko pitkä ura ja olen voittanut Napolissa kahdesti, joten se on vaikeaa, Buffon sanoi Sky Sport Italialle.

Tiistaina ainoan maalin 40-vuotiaan Buffonin taakse iski rangaistuspotkusta Lorenzo Insigne. Buffonin nähtiin hymyilevän Insignelle ennen rangaistuspotkua, mutta maalivahdin mukaan kyse ei ollut molemmin puolisesta kujeilusta.

– Luulen, että hänellä oli tarpeeksi muita asioita mielessään, joten minä olin ainoa tilanteessa hymyillyt, Buffon naureskeli tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat