Mikä härkä! Herrasmiespelaajaksi ehdolla oleva NHL-tähti retuutti lähes satakiloista vastustajaa kuin räsynukkea: "Löi väärää jätkää poikittaisella kasvoihin"

3:39

Colorado Avalanchen johtohahmo Nathan MacKinnon näytti, että hän dominoi NHL-kehiä joka rintamalla. 

Colorado Avalanche nöyryytti Arizona Coyotesia pudotuspelien avauskierroksella peräti 7–1. Lukemien lisäksi tuli köniin muutenkin. 

Väkivahva sentteri Nathan MacKinnon riepotteli Christian Fischeriä kahakassa, joka sai alkunsa, kun Lawson Crouse taklasi Cale Makaria. MacKinnon ei sulattanut, kun Fischer löi häntä poikittaisella kasvoihin. 

MacKinnonin ei tarvinnut edes lyödä, ja hän tyytyi pyyhkimään vastustajalla jäätä. Tapahtumasarjan näet alla olevasta twiitistä. 

MacKinnon ei ole todellakaan mikään väkivallan lähettiläs. Hän otti 69 runkosarjan ottelussa vain 12 jäähyminuuttia, ja sentteri on jopa ehdolla herrasmiespelaajalle annettavan Lady Byng Trophyn saajaksi. 

Fischerkään ei ole pikkupoika, sillä hänellä on painoa 97 kiloa ja pituutta 188 senttiä. 

Avalanchen Matt Calvert käytti Denver Postin jutussa ilmaisua "manhadled". Eli miesmäinen käsittely. 

– Fischer löi väärää jätkää poikittaisella naamaan, Calvert sanoi. 

– Nathan olisi voinut lyödä kymmenen iskua ja tyrmätä hänet. Olen iloinen, ettei hän lyönyt. 

MacKinnon on tehnyt pudotuspeleissä pisteitä seitsemässä pelissä peräkkäin (2+7=9). Parempaan on organisaation historiassa pystynyt vain viisi pelaajaa. Tilaston kärjessä on seuran nykyinen GM Joe Sakic, joka nakutti pisteitä kymmenessä pelissä vuonna 1996. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja