Miesten yllätykselliset erogeeniset alueet – keskity välillä näihin!

Miesten erogeenisia alueita koskettaessa huomio kiinnittyy yleensä rintamukseen ja navan alta löytyviin alueisiin. Hemmottele kumppaniasi ja keskity välillä näihin neljään kosketusherkkään paikkaan!

Miehen vartalossa on alueita, jotka jäävät usein huomiotta, kun tunteiden kuumentuessa meno kohdistuu keskivartaloon. Jotta antaisit kumppanisi nauttia sensuelleista hetkistä yhdessä, keskity maskuliinisen vartalon erogeenisiin alueisiin, jotka jätät normaalisti vaille huomiota.

Kirjailija Darren Michaels, naisen ja miehen eroottisia tuntemuksia avaavan opuksen Flipside Erotica: Both Sides of the Story takana paljasti GALTimen haastattelussa seuraavat neljä täkyä.

Kädet

Koskettele hänen käsiään, pidä niitä omissasi. Hieroessasi hellästi miehesi käsiä vaikkapa yhteisen elokuvatuokion aikana, vihjaat hienovaraisesti, mitä muuta haluaisit myöhemmin tehdä. Lupaus tulevasta on varsinainen kiihoke Michaelsin mukaan.

Niska ja kaula

Oletko huomannut, että hänellä olisi erityinen kosketusherkkä paikka solisluun yläpuolella tai hiusjuuressa? Etsi sellainen! Aloita suukkosilla lämmitelläksesi tilannetta. Niskan ja kaulan alueelta voitkin siirtyä jo rintamuksen kimppuun.

Kirjailija neuvoo:

– Aloita hitaasti ja hellästi ja lisää painetta ja voimaa leikin edetessä.

Korvat

Kumarru tarpeeksi lähelle kuiskutellaksesi hänen korvaansa. Parhaimmassa tapauksessa sinun ei tarvitse edes puhua, vaan kevyt henkäys hänen korvalehdellään on tarpeeksi. Michaelsin mukaan mitä kevyempi kosketus korvaan on, sitä parempi.

Aivot

Vaikka ajatuksiin ja tuntemuksiin keskittyminen saattaa tuntua naisten heiniltä, ovat ajatustasolla syntyvät mielikuvat tärkeitä tunteiden nostattajia myös miehillä. Miehet haluavat tietää, että heitä halutaan, ja ajatus siitä, että haluat hänet juuri nyt kiihottaa.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde:GALTime

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja