Näyki kumppanisi kuumaksi: Löydä korvan erogeeniset pisteet

Seksikkyys voi olla pitkälti korvien välissä, mutta tunteita voi kuumentaa myös korvia kiusoitellen. Lue vinkit seksikkääseen esileikkiin joka saa korvasi hohkamaan punotuksesta!

Haluatko tuoda uutta vipinää vällyjen väliin? Kokeile keskittyä kumppanisi korviin! Jos korvakäytäviin lähempi tutustuminen pelottaa, voit ehdottaa kävisitte yhdessä suihkussa – ja varmista, että kumppanisi pesee korvansa kunnolla. Voit myös pelata pelkillä sanoilla ja kuumilla kuiskauksilla.

Kuiskuttele korvaan

Ennen kuin keskityt metsästämään korvan erogeenisiä pisteitä, voit kuumentaa kumppanisi tunteita kuiskimalla tuhmuuksia hänen korvaansa tai hellästi puhaltaen korvaonkaloon. Myös kehut toimivat. Tärkeintä ei kuitenkaan ole se, mitä korvaan kuiskit, vaan miten.

Kuiskaa viettelevästi esimerkiksi kysymys "Oliko ikävä?" rakkaasi korvaan niin, että hänen vatsassaan perhoset alkavat lepattamaan. Jos haluat olla tuhmempi, voit kuiskia kumppanisi korvaan salaisuuksia: mitä mietit tänään, kun ajattelit hänen kroppaansa kesken työpäivän tai erossa oloajan. Käytä mielikuvitustasi! Ja aivan kuten vällyjen välissä tositoimissa, tämä lausahdus toimii aina: kerro hänelle, kuinka paljon haluat häntä.

Leikittele korvanipukalla

Kun olet kuiskutellut kumppanisi kuumaksi, siirry korvanipukkaan. Kosketa korvanipukkaa hellästi kielelläsi, aivan kuten ujosteleva kissa. Ala leikitellä nipukalla ja nuole sitä rohkeasti ronskimmin. Suutele sitä, ime hellästi. Älä kuitenkaan hukuta kumppaniasi kuolaasi!

Pyöritä kieltäsi pitkin korvanipukkaa ja kuulostele, mistä kumppanisi pitää. Voit myös siirtyä suutelemaan kumppanisi kaulaa sekä korvien takaa. Ole luova, äläkä keskity yhteen paikkaan kerrallaan. Saman toistaminen tasan samassa kohdassa vain puuduttaa ja turruttaa.

Etenkin miehillä korvanipukka on yksi erogeenisimmistä paikoista, joten uskalla pistää kielesi peliin.

Näyki

Voit rohkeasti kokeilla ottaa hampaat kielen ja suukkojen kaveriksi. Ole kuitenkin varovainen näykkiessäsi: ole hellä kissa, älä verenhimoinen Tappajahai! Nautinto voi muuttua hetkessä kivuksi. Toki jotkut pitävät kovemmista otteista. Aivan kuten Apulanta-yhtye laulaa: "Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän."

Hyvä neuvo onkin, että käytät hampaitasi vain korvanipukan näykkimiseen. Voit antaa nipukalle hierontaa liikuttamalla alaleukaasi oikealla ja vasemmalle korvanipukan ollessa hampaittesi välissä. Kun näykit, voit myös vetää hellästi korvaa omaan suuntaasi. Tämä on merkki, että haluat hänet lähemmäksi sinua.

Nuolaise – niin hän tipahtaa

Liiku elegantisti ja viettelevästi korvanipukasta kohti korvan yläosaa. Vedä vampyyrinhampaasi takaisin sisään ja käytä täällä vain kieltä ja suukkoja sekä helliä imaisuja. Korvanlehti vaatii enemmän huomiota sekä varovaisuutta, jos aiot näykkiä – tämä osa paljon herkempi kuin korvanipukka. Tee pitkiä nuolaisuja ja pidä linjat suorina.

Jos uskallat, työnnä kieli hellästi myös korvaonkaloon, ja kutittele. Muista kuiskutella kumppanisi korvaan pitkin matkaa helliä tai tuhmia sanoja.

Kun yläpäässä kaikki toimii, eiköhän alapäässäkin ala tapahtua vipinää!


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: intimatemedicine.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja