Miesstrippareiden esitys päättyi kaaokseen: Sata naista saapui paikalle – pubissa syntyi joukkotappelu

0:46

Britanniassa äideille järjestetty miesstrippari-esitys päättyi kaaokseen ja joukkotappeluun, kertovat brittimediat.

Katso ylläolevalta videolta, kuinka robotit strippaavat Vegasissa!

Iso-Britanniassa vietettiin äitienpäivää sunnuntaina 11. maaliskuuta. Juhlapäivän kunniaksi The Woodman Arm -pubissa, Middlesbroughissa, laitettiin pystyyn strippiesitys, joka päättyi lopulta karmeaan kaaokseen.

The Woodman Arm -pubi oli kannustanut ihmisiä hemmottelemaan äitejä tänä vuonna hiukan erilaisella huvilla, ja miesten vähäpukeista esitystä oli saapunut iltapäiväkolmelta katsomaan noin sata naista. Kolmen miehen esitys kesti iltakuuteen asti, mutta useat naiset jäivät paikalle vielä nauttimaan alkoholia.

Illan mittaan tunteet kuumenivat. Kymmenen jälkeen tappelu syttyi ensin sisällä ravintolassa, josta kaaos eteni lopulta ulos parkkipaikalle. Poliisi pidätti kaksi naista.

Sakot julkisella paikalla häiriköinnistä

Clevelandin poliisi vahvisti, että pubille oltiin kutsuttu poliisit hiukan ennen puolta yhtätoista sunnuntai-illalla naisten tappelun takia. Naiset saivat 90 punnan sakot.

– Kaksi naista, 24- ja 30-vuotias pidätettiin, koska he olivat julkisella paikalla juopuneita ja tuottivat häiriötä, poliisista kerrotaan.

Silminnäkijän mukaan kaikki naiset olivat paikan päällä kovassa humalassa ja tönivät toisiaan. Kukaan ei hänen mukaansa vaikuttanut olevan vaarassa, ellei kaatunut.

"Siellä oli levotonta"

Johnny Hunter, 28, esiintyi tapahtumassa ja kertoo jo ovimiehen varoitelleen häntä, että naiset olivat villejä.

– En tiedä, johtuiko se vain siitä, että olimme Middlesbroughissa. Ajattelin, että oli outoa, että stripparit esiintyivät niin aikaisin. Siellä oli levotonta. He kannustivat ja huusivat ja vihelsivät, Hunter kertoo.

– Jotkut olivat halukkaita ja valmiina siihen. Sain heidät imemään banaania ja nuolemaan jäätelöä päältäni, hän kuvailee.

Lähteet: Sun, Daily Mail

***

Millaisia erikoisuuksia aikuisviihdekaupasta löytyy? Katso video!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja