Miesstripparit paljastavat, mitä keikoilla tapahtuu: "Harrastin seksiä morsiamen kanssa"

Miespuoliset stripparit kohtaavat työssään kaikenlaista.

Mietityttääkö, mitä tapahtuu polttareissa, joissa päätähtenä on vaatteitaan riisuva miesstrippari? Entä osaavatko naiset käyttäytyä keikoilla?

Miesstripparit paljastivat Reddit-sivustolla päättömimpiä kokemuksiaan työstään.

Näin miehet kertoivat:

"Työskentelin miespuolisena "viihdyttäjänä" noin vuoden ajan. Hulluin juttu, jonka ikinä tein, oli luultavasti silloin, kun esiinnyin paikalliselle maatilan isännälle, jonka tytör oli menossa naimisiin. Hän (tytär) pisti minut ja kaksi kollegaa kantamaan pieniä possuja (kun olimme alusvaatteisillamme), kun hän ja hänen ystävänsä suukottivat ja hyväilivät possuja. Se oli hyvin outo kokemus, käytimme 2/3 illasta pitäen huolta pienistä maatilan eläimistä liki alasti."
– Reddit-käyttäjä  123talkaboutit

"Työskentelin homoklubilla. Sinne tuli kuitenkin myös naisia, etenkin kesällä, kun oli polttarikausi. Klubillamme oli hyvin tarkat säännöt naisille puhumisesta, etenkin kun suurin osa tanssijoista oli heteroita.

Oli hiljainen sunnuntai-ilta kesäkuussa. Olin työskennellyt siellä vasta pari kuukautta. Iso joukko tyttöjä tuli sisään ja alkoi syytää rahaa. He sanoivat, että kaikki heistä halusivat sylitanssin. Emme kuitenkaan saaneet klubilla antaa sylitansseja tytöille. Liian monet miehet jäivät kiinni sormen sujauttamisesta väärään paikkaan tai jostakin muusta. Kerroin heille, etten voisi tehdä sitä täällä, mutta olisin käytettävissä vuoron jälkeen. Kävi ilmi, että heillä oli sviitti klubin läheisellä hotellilla, ja he antoivat numeronsa, jotta voisin antaa yksityisesityksen, kun pääsisin pois.

Ilmestyin hotellihuoneeseen, ja aloin antaa sylitansseja. Homma muuttui kuumaksi. Päädyin harrastamaan seksiä kaason kanssa kaikkien edessä. Se oli aika siistiä. Mutta sitten harrastin seksiä myös morsiamen kanssa kaikkien edessä. Hän ei ollut edes viehättävä. Tein sen vain ruksiakseni sen listalta. Kaiken lisäksi he olivat sisaruksia. Ja he maksoivat minulle 300 dollaria yksityisesityksestä.

Pahinta oli, että morsian löysi minut Facebookista kaksi viikkoa sen jälkeen, kun hän meni naimisiin. Hän lähetti minulle viestin kiittäen minua show'sta ja toivoen, että "olisi ollut enemmän selvin päin muistaakseen, mutta voisimme aina tehdä sen pian uudelleen". Öö, ei kiitos."
– Reddit-käyttäjä  malestripper69

"Strippasin muutaman vuoden silloin tällöin, kun olin 18–22-vuotias. Lukuisat naiset yrittävät koskea, ja ensimmäiset, jotka yrittävät tarrata kiinni, ovat viimeisiä, joiden haluaisit tarraavan tavaroitasi.

Muutamaa morsianta yritettiin painostaa harrastamaan seksiä kanssani, mistä kieltäydyin. Mitä pidempään pystyin ylläpitämään jonkunlaista erektiota, sitä enemmän tienasin, ja illan päätteeksi kaikki olivat täysin kännissä.

Koska useimmat naiset olivat täysin humalassa illan päätteeksi, ja minä olin väsynyt ja ärtynyt kaikesta huutamisesta, menin yleensä kotiin menemättä loppuun asti kenenkään kanssa. Humalaisen tuntemattoman tytön kanssa makaaminen voi kuulostaa useimmista miehistä mahtavalta, mutta minusta tuntui pahalta ajatellakaan sitä.

Minusta tuntui myös kamalalta katsoa, kuinka morsiamia painostettiin pettämään."
– Reddit-käyttäjä  Nekrosis13

"Nyt puhuu entinen miesstrippari, nykyinen seuralainen. Minua on suoraan sanottuna ahdisteltu kuin en olisi edes ihminen, ja naisten ja vain naisten toimesta. Menin kerran polttareihin ja heti kun kävelin sisään, minua tervehti vanha nainen (70+), joka otti kiinni peniksestäni asuni läpi, kuin olisin hänen lapsenlapsensa ja hän tarttuisi poskeeni. He vaativat, että annan tulevan morsiamen imea penistäni. Olen homo, enkä olisi voinut olla vähemmän kiihottunut. Pidin tauon ja soitin yritykseen, jossa työskentelin. He lähettivät "Boyo"-nimisen miehen vahtimaan loppuiltaa ja yksi naisista yritti saada hänet lähtemään, jotta he voisivat pitää "todella hauskaa". Ei ole mitään mahtavampaa kuin omata 136-kiloinen, homo, polynesialainen mies, joka puolustaa sinua rivoilta vanhoilta naisilta, jotka ovat ilmeisesti unohtaneet, että esineellistäminen ei ole kivaa."
– Reddit-käyttäjä  demonchefofportland

"Homomiehet antoivat enemmän tippiä ja käyttäytyivät yleisesti ottaen paremmin. Naiset ovat sekaisin, erityisesti naimisisisa olevat."
– Reddit-käyttäjä  you_me_dupree

"Minä harrastin seksiä useiden morsianten, morsiusneitojen, äitien ja muiden kanssa. Näin jälkikäteen mietittynä se oli hyvä tapa ansaita rahaa. Tienasin helposti 1000 dollaria illassa muutamasta tunnista. Ilmainen alkoholi teki siitä parempaa, ja muutenkin sitä oli aina menossa todella hienoon taloon tai todella hienoon hotelliin."
– Reddit-käyttäjä  Shenanigan-ary

Lähteet: Someecards, Reddit

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja