Mies vehkeili lapsensa aikaisemmin maailmaan jalkapallopelin takia? "Hän melkein tappoi minut" – kohun jälkeen nähtiin yllätyskäänne

Argentiinalaisjournalisti Gulliermo Andino väitti vehkeilleensä lapselleen aikaistetun syntymän, jotta syntymäpäivä olisi sama suuren jalkapallo-ottelun vuosipäivän kanssa. Vaimo kuuli Andinon mukaan tästä vasta kahdeksan vuotta myöhemmin ja oli täysin suunniltaan.

Andinon ensimmäisen tyttären laskettu aika oli marraskuun kuudentena päivänä, mutta Andino halusi, että lapsi syntyisi marraskuun neljäntenä päivänä. Tuona päivämääränä vuonna 1967 hänen palvomansa argentiinalaisseura Racing oli voittanut Celticin Intercontinental Cupissa ja vienyt koko kilpailun.

Andino oli väitteensä mukaan kääntynyt synnytyslääkärin puoleen ja kysynyt, josko synnytystä voitaisiin aikaistaa.

– Hän ei ymmärtänyt mitään jalkapallosta, mutta koska hänellä oli tennisturnaus kuudentena päivänä maanantaina, hän sanoi, että "minulle tässä ei ole ongelmaa, tämä on vain parempi", Andino kertoi radiossa argentiinalaisen TN:n mukaan.

Andino väitti paljastaneensa tempun Caro-vaimolleen vasta kahdeksan vuotta tyttären syntymän jälkeen.

– Caro ei pitänyt siitä, että olin vaihtanut päivämäärän synntyslääkärin kanssa. Kun kerroin siitä hänelle, hän melkein tappoi minut, Andino sanoi.

Ei se mennytkään niin?

Asiasta heränneen someraivon jälkeen tapauksessa nähtiin yllätyskäänne. Andino veti sanansa takaisin ja muutti tarinaansa.

Hänen mukaansa vaimo oli itse varmistanut, että lapsi syntyisi neljäntenä päivänä.

– Caron raskauden viimeiset päivät olivat hyvin vaikeita. Tapasimme synnytyslääkärin lokakuun lopussa ja hän kertoi, ettemme voisi odottaa pidempään kuin marraskuun neljänteen päivään saakka. Caro hyväksyi päivämäärän, jotta synnytys tapahtuisi luonnollisesti. Hän pelkäsi joutuvansa keisarileikkaukseen, Andino kertoi sittemmin TN:n mukaan.

Andinon mukaan radiossa kerrottu tarina oli vitsi, jonka hän esitti osoittaakseen intohimonsa jalkapalloa kohtaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja