Mies tiukkasi kiusallista totuutta peniksestään – kyllästynyt tyttöystävä paukautti lopulta faktoja pöytään: ”Hän ei ottanut sitä hyvin”

Nainen pohtii, tekikö väärin kertoessaan poikaystävälleen, että tämän penis todella on keskivertoa pienempi.

Oman peniksen koko on monelle miehelle epävarmuustekijä. Joskus kumppanin tehtävä onkin vakuutella, ettei koolla ole väliä, ja että oman puolison varustus on juuri täydellinen.

Eräs nainen paljastaa kuitenkin lipsauttaneensa totuuden peniksensä koosta kipuilevalle poikaystävälleen. Nainen kertoo vahvistaneensa miehen pahimman pelon siitä, että tällä todella on keskivertoa pienempi penis, kertoo The Sun.

Redditin "Am I the Asshole?"- eli suomeksi "Olenko minä se ku*ipää?" -palstalla nainen tiedusteleekin muilta käyttäjiltä, tekikö väärin myöntäessään asiasta jankanneelle miehelle, ettei tämän penis todellakaan ole siitä suurimmasta päästä. 

Nimimerkkiä hijack2491 käyttävä nainen kertoo olleensa suhteessa poikaystävänsä kanssa seitsemän kuukauden ajan ja myöntää, että miehen varustuksen koossa ei juuri ole kehumista. 

– Hän on pieni sieltä, noin 10 senttiä.

"Hän kyselee jatkuvasti"

Nainen kertoo miehen olevan hyvinkin tietoinen puuttuvista senteistään.

– Hän kyselee jatkuvasti minulta, onko hän tarpeeksi iso, tunnenko sen, ja minä aina vakuuttelen häntä ja kerron, että se on sopiva.

Naisen nettipurkautumista edeltävinä päivinä poikaystävä oli kuitenkin vienyt epävarmuutensa ja  jankkaamisen täysin uudelle tasolle. Naisen mukaan mies ei enää hyväksynyt naisen vakuutteluja siitä, että miehen penis oli juuri sopiva ja keskivertotasoa muihin miehiin verrattuna.

– Käskin häntä lopettamaan kiusaamiseni, mutta tätä kesti vielä muutaman päivän, kunnes äyskähdin, ja kerroin hänelle, että hän on alle keskiarvon, mutta hänellä ei ole mitään huolenaihetta.

– Luonnollisestikaan hän ei ottanut sitä hyvin.

Nainen haluaakin tietää, tekikö hän väärin.

– En valehdellut hänelle ja sanonut, että se on iso. Sanoin, että se on keskiverto, hän puolustelee aiempia lausuntojaan.

"Hän tietää täsmälleen..."

Reddit-käyttäjät tuntuivat pääsääntöisesti olevan naisen puolella. Monen mielestä oli vain oikein, että nainen oli rehellinen.

– Hän tietää täsmälleen, minkä kokoinen hänen peniksensä on, ja kuinka se vertautuu tilastollisesti muihin. Kuulostaa siltä, että hän välittää enemmän siitä, että hänen egoaan silitellään jatkuvasti kuin siitä, että hänellä olisi positiivinen seksielämä kumppaninsa kanssa, pohti eräs kommentoija.

– Kuulostaa siltä, että olit totuudenmukainen. Totuus sattuu joskus. Pidät tyypistä muista syistä, ja olet kertonut hänelle, ettei sillä ole väliä. Jos hän murehtii sitä, se on hänen ongelmansa, totesi toinen.

– Hänen olisi pitänyt jättää asia rauhaan kahden ensimmäisen kerran jälkeen. Tyypillä on vakavia epävarmuusongelmia, eräs käyttäjä totesi ja vakuutti hänkin, ettei nainen ole tässä asiassa se ääliö.

– Lupaan sinulle, että tämä tyyppi, jos hän ei ole jo tarpeeksi varma ja itsevarma, ei koskaan lakkaa tekemästä peniksensä koosta ongelmaa. Koskaan. Hän syyttää sinua pettämisestä ja riitojen keskellä hän kertoo sinulle, kuinka sinun pitäisi panna miehiä, joilla on isot penikset. Olen kokenut sen, kertoi eräs käyttäjä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit.

Lähteet: The Sun, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja