5 tapaa harrastaa mahtavaa seksiä, vaikka penis olisi pienemmän puoleinen: "On todella hämmentävää, kuinka harva tietää..."

Moni mies kokee epävarmuutta peniksensä koon suhteen. Onneksi on kuitenkin olemassa erilaisia tapoja, joilla voit monipuolistaa elämää vällyjen välissä. 

Oletko epävarma omasta tai kumppanisi peniksen koosta? Et ole ainut, nimittäin erään tutkimuksen mukaan suurin ongelma miehille penikseen liittyen olikin oman peniksen koko.

On totta, että mieltymyksiä on monia, mutta muistahan, voit tehdä ”taikoja” makuuhuoneen puolella, vaikka varustuksesi ei olisikaan suurimmasta päästä.

Alla on 5 vinkkiä, joilla voit mahdollisesti parantaa seksielämääsi – oli sinulla tai kumppanillasi minkä kokoinen penis tahansa!

1. Lähetyssaarnaaja pienellä twistillä

Muunneltu lähetyssaarnaaja-asento on kokeilemisen arvoinen, jos miehinen varustus koetaan ongelmaksi tai haluatte vain saada vaihtelevuutta lakanoiden väliin.

Lähtöasetelma on sama kuin tavallisessa lähetyssaarnaaja-asennossa: nainen makaa selällään ja mies on hänen päällään naisen jalkojen välissä. Muutaman työnnön jälkeen naisen tulisi laskea jalkansa suoriksi sängylle ja miehen asettaa polvensa naisen kehon molemmin puolin.

– Tämä asento luo tiukemman ja miellyttävämmän puristuksen. Miehen penis liukuu paremmassa kulmassa edestakaisin ja näin luo painetta naisen klitorikseen, mikä taas tuntuu naisesta hyvältä, kertoo seksiterapeutti ja kirjailija Charlie Glickman Fatherly-sivustolla.

2. Testaa leveämpää doggie-asentoa

Seksiterapeutti Glickman suosittelee seksin vastaanottavan puolen olemaan kontillaan ja levittämään jalkansa mahdollisimman leveälle.

Asento mahdollistaa yhdynnän, jossa mies pääsee työntymään syvemmälle, mikä taas voi tuottaa naiselle enemmän nautintoa. 

3. Leikittele sormillasi

Jos olet todella huolissasi siitä, että peniksesi ei tyydytä kooltaan kumppaniasi tarpeeksi, voit unohtaa perinteisen yhdynnän hetkeksi ja ottaa muut keinot käyttöön.

– On todella hämmentävää, kuinka harva tietää, että he voivat käyttää käsiään seksin aikana, seksiterapeutti Glickman hämmästelee.

On tutkitusti todettu, että naiset kokevat orgasmin todennäköisemmin muuten kuin perinteisen yhdynnän aikana. Sukuelinten koskeminen, niin sanotusti sormilla pelaaminen, ja klitoriksen stimulaatio ylipäätään, on yksi parhaista tavoista antaa naiselle seksuaalista nautintoa – ja siten se on myös yksi tehokkaimmista tavoista saada orgasmi. Kokeile myös antaa suuseksiä.

4. Kokeile toista reittiä

Suurten esineiden asettaminen pieniin aukkoihin voi vahingoittaa. Yksi pienen peniksen eduista on se, että se voi tehdä tietyntyyppisestä yhdynnästä miellyttävämpää sen vastaanottajalle, naiselle.

– Olen keskustellut aika monen naisen kanssa siitä, kuinka he todella pitävät anaalileikeistä – mutta eivät siinä tapauksessa, jos seksikumppanin penis on liian iso, seksiterapeutti Glickman paljastaa.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että miesten, joilla on pieni penis, tulisi alkaa ehdottelemaan anaaliseksiä kumppanilleen. Kyse on siitä, että jos molemmat ovat halukkaita kokeilemaan jotain uutta makuuhuoneen puolella, niin kannattaa toki tehdä.

5. Ota seksilelut käyttöön

On olemassa lukuisia yrityksiä, jotka kauppaavat mitä erilaisimpia tuotteita, joiden luvataan suurentavan penistä. Toiset jopa markkinoivat peniksille suunnattuja täyteaineita tai suurennusleikkauksia, jotka eivät välttämättä ole se kaikkein järkevin tai varsinkaan riskittömin tapa parantaa seksielämää.

Sen sijaan, että riskeeraat terveytesi ja sukukalleutesi tai kulutat rahasi huijaustuotteisiin, joista ei ole sinulle mitään hyötyä, investoi rahasi erilaisiin seksileluihin.

Nykyisin seksileluja on suunniteltu kaikenlaisten mieltymyksien ja himojen tyydyttämiseen. Jokaiselle löytyy varmastikin omansa, jos vain on kanttia kokeilla niiden tuomaa lisää seksiin – seksilelut tuovat arkeen hauskuutta, nautintoa ja vaihtelua.

– Kun olet epävarma peniksestäsi, ajattelet sitä koko aktin ajan. Olet jatkuvasti huolissasi siitä, pysyykö peniksesi kovana tarpeeksi pitkään ja mietit, tuletko liian nopeasti. Lelujen kanssa sinun ei tarvitse pelätä mitään tuollaista, Glickman puoltaa lelujen käyttöönottoa.


Lue myös:

    Uusimmat