Mies teki kauhistuttavan löydön uima-altaastaan – järkytys tallentui videolle: "Jatkossa katson kahdesti, ennen kuin pulahdan veteen"

Miehen järkytys tallentui videolle: löysi alligaattorin uima-altaastaan 1:02
Näin alligaattori polskutteli menemään Stevenin uima-altaassa Alabamassa.

Alabamalaismiehelle jää mysteeriksi se, miten alligaattori oli päätynyt hänen takapihansa uima-altaaseen.

Yhdysvaltojen Alabamassa asuva Steven Mculland järkyttyi viikonloppuna pahanpäiväisesti. Hän oli herättyään aikonut mennä takapihan uima-altaalleen pulahtamaan, mutta suunnitelmiin oli tullut äkillinen muutos, kun mies oli huomannut altaan olevan jo käytössä.

– Otin silmälasit silmiltäni ja katsoin ympärilleni, ihan vain varmistaakseni näenkö oikein, Steven kertoo.

Uima-altaassa kierroksia veteli nimittäin laiskasti ihka elävä alligaattori. Steven otti puhelimen käteensä soittaakseen apua, mutta kuvasi ensin videolle altaassa uiskentelevaa matelijaa.

– Jos omistat alligaattorin ja se on kadonnut yllättäen, niin hän on minun takapihani uima-altaassa. Tule hakemaan se pois, kiitos vain!

Steven oli järkyttynyt näystä ja syystäkin, sillä alligaattorit ovat petoeläimiä. Alligaattorit metsästävät vedessä, mutta Stevenin altaaseen eksynyt yksilö oli todennäköisesti vain viilentämässä itseään kuumana kesäpäivänä.

Suurin mysteeri oli kuitenkin se, miten vahvaleukainen matelija oli oikein päässyt altaaseen. Takapihaa reunustaa korkea aita, jossa ei ollut alligaattorin mentäviä aukkoja.

– Olen katsellut ympärilleni ja yrittänyt selvittää miten se pääsi altaaseen, mutta en löytänyt mitään. Sen on täytynyt kiivetä pihalleni, Steven pohtii.

Jos jotain, alligaattorin ilmaantuminen altaaseen opetti Stevenille varovaisuutta.

– Jatkossa katson kahdesti, ennen kuin pulahdan veteen!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat