Clare soitti eläinsuojeluyhdistykselle, koska kylpyammeessa oli alligaattori – hilpeä totuus paljastui puhelun jälkeen: "Naisparka oli yrittänyt vain auttaa"

Eläintarhan kirahvit näkivät ensimmäistä kertaa piikkisian – reaktio tallentui videolle 0:37
Hulvaton video: näin kävi, kun eläintarhan kirahvit näkivät ensimmäistä kertaa piikkisian.

Perheen tekemästä alligaattorijäynästä uutisoi muun muassa Fox News

25-vuotias brittiläinen Clare Kelly soitti eläinsuojelyhdistykselle ja kertoi, että kodin kylpyammeesta oli löytynyt alligaattori. Myöhemmin kävi ilmi, että hän oli joutunut jekutetuksi. Alligaattori ei ollut aito, vaan hänen perheensä oli keksinyt pilailla hänen kustannuksellaan.

Veli ja äiti keksivät kujeen

Veli oli sanonut Clarelle, että kylpyhuoneessa olisi alligaattori ja Clare oli uskonut sen olevan aito. Veli oli väittänyt löytäneensä sen jostain pensaikosta. Claren ja hänen perheensä koti sijaitsee Rhylin kaupungissa Ison-Britannian rannikolla.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Äitini oli mukana juonessa.

– He käyttäytyivät niin vakuuttavasti, että luulin sen olevan oikea alligaattori ja mietin, miten voisin hoitaa sitä. Halusin oikeasti auttaa sitä ja mietimme jopa, että voisimme hankkia teurastajalta lihaa sen ruokkimista varten ja pohdimme, miten voisin pitää lemmikkihamsterini turvassa.

Perhe yllättyi Claren reaktiosta

Perheelle tuli yllätyksensä, että Clare soitti Ison-Britannian eläinsuojeluyhdistykseen (RSPCA). He eivät olleet tajunneet, että nuori nainen oli ottanut alligaattorijutun todesta.

– Vasta kun kerroin soittaneeni, he alkoivat kaikki nauraa. Sen jälkeen minun piti soittaa sinne takaisin ja kertoa, että eläin oli oikeasti tehty muovista.

Tapaus naurattaa eläinsuojeluyhdistyksessä

Andrew Broadpent RSPCA:sta kertoo Fox Newsille, että kuultuaan tapauksesta hän alkoi heti epäillä sen todenperäisyyttä.

– On toki tärkeää olla koskaan sulkemasta mitään pois liittyen eläinten hyvinvointiin, mutta Rhylin puskissa ei lymyile kovin montaa alligaattoria. Tuo soittaja oli tullut perheensä jekuttamaksi, sillä he olivat laittaneet lelualligaattorin kylpyyn ja väittäneet löytäneensä sen lähistöltä. Naisparka oli yrittänyt vain auttaa ja pahoitteli tilannetta kovasti.

RSCPA:ssa tapaus lähinnä nauratti. Se tuotti hieman piristystä koronaviruspandemian aiheuttamien huolten keskellä.

– Saamme välillä soittoja ihmisiltä, jotka erehtyvät luulemaan leluja tai tavaroita eläimiksi. 

Eräs Broadpentin kollega on muun muassa kiirehtinyt auttamaan henkilöä tilanteessa, jossa kyseessä olikin kumista valmistettu skorpioni. 

– Joka tapauksessa tämä tapaus oli minulle uutta!

Lue myös:

    Uusimmat