Mainos

Mies teki emämokan tapailemansa naisen kanssa – ja nyt koko maailma tietää asiasta

Miehen nolo moka kerää huomiota Twitterissä.

Se on se hetki, jota jokainen pelkää: otat kuvakaappauksen deittikumppanisi lähettämistä tekstiviesteistä ja lähetät ne kavereillesi. Paitsi, että kavereiden sijaan lähetät kuvat itse asiassa deittikumppanille itselleen. Nolosta tilanteesta on vaikea löytää ulospääsyä.

Tavattuaan Laura-nimisen naisen Dan O'Hara alkoi saada tältä useita tekstiviestejä huolimatta siitä, ettei mies vastannut naiselle koskaan mitään. O'Hara halusi nauraa asialle kavereidensa kanssa, joten hän otti kuvakaappauksen keskustelusta, lähetti sen eteenpäin kertoen samalla, että "tiesin hänen olevan sekopää".

Ainoa ongelma oli siinä, että mies lähetti viestin erehdyksessä Lauralle itselleen kavereidensa sijaan. Rohkea mies paljasti nolon erheensä koko maailmalle. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuvakaappasin tytön keskustelun ja lähetin sen vahingossa hänelle ryhmäkeskustelun sijaan", epäonninen mies myöntää twiitissään.

Kiusallista. Mutta ei yhtä kiusallista kuin koko Twitter-maailman reaktio tapahtuneeseen. O'Haran twiittiä on nimittäin uudelleetwiitattu jo tuhansia kertoja. Nyt miehen ja Lauran nolo hetki on levinnytkin laajalti koko maailmaan. Mies nautti aluksi aiheuttamastaan huomiosta.

"Elämäni on yksi iso vitsi. Rakastan sitä", mies twiittasi.

"Ei se edes ollut niin hauskaa. Särjin tyttöraukan sydämen. Olette kaikki sydämettömiä paskiaisia", mies twiittasi kuitenkin seuraavana päivänä.

Miehen suosio kasvaa hetki hetkeltä. O'Hara muun muassa kertoi eräässä twiitissään, että ITV halusi haastatella häntä. Miehen epäonneksi haastattelu jäi lopulta kuitenkin tärkeämpien uutisaiheiden jalkoihin. O'Hara hehkuttaa kuitenkin emämokansa olleen suositumpi kuin Kim Kardashianin nakuselfiet ja kutsuu itseään leikkisästi O'Hardashianiksi.

Video: Tällaisiin mokiin suomalaismiehet sortuvat baarissa.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.