Mies tatuoi vaimonsa selän – lopputulos jakaa mielipiteet

Tatuoija Glenn Cuzenin työ kerää kiitosta ja kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Tatuoija Glenn Cuzenin työ kerää kiitosta sosiaalisessa mediassa. Cuzen voitti työllään palkinnon parhaasta selkäkuvasta New York Empire State Tattoo Exhibition -messuilla. 

Miehen vaimon selkää koristava tatuointi on nähty myös Skindeep-lehden kannessa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Tatuoinnin tehnyt Cuzen työskentelee Top Gun Tattooing -liikkeessä. Mies on erikoistunut Dotwork-tatuointeihin, joissa kuva saa upean ulkoasunsa suurimmaksi osaksi pienistä pisteistä. Pisteitä voi käyttää esimerkiksi varjostamiseen perinteisten metodien sijaan.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kuva on lähtenyt kiertoon perinteiseen some-tyyliin. Jaden selkä on jo herättänyt paljon kritiikkiä muun muassa So Bad So Good -Facebook-sivulla.

– Jos kuva olisi ylipainoisen henkilön selässä, ette taatusti kutsuisi sitä ”uskomattomaksi selkätatuoinniksi”, Lori kommentoi.

– Hän vanhenee ja tatuointi alkaa roikkua. Hieno kuva, en ole tatuointifani, Donna toteaa.

Puolestapuhujiakin on.

– Luuletko tosiaan, että ihmiset välittävät siitä, mitä muut ajattelevat heistä, kun he ovat 60-vuotiaita ja roikkuvia? Jos olet aikuinen ihminen ja huolissasi kehonkuvastasi, mene hoitamaan tärkeysjärjestyksesi kuntoon. Kuva on uskomaton, Mark napauttaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä

Eikä tässä vielä kaikki: Cuzenin Facebook-kuvista päätellen Jade hankkii jo miehensä suosiollisella avustuksella lisää ihokuvia!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat