Mies söi pelkkää McDonald's -ruokaa 3 kuukautta ja laihtui hurjasti – katso!

Amerikkalaismies todisti, että painoa voi pudottaa niin sanotulla roskaruoallakin – kunhan muistaa syödä sitä kohtuullisesti.

Monet muistavat varmasti Super Size Me -dokumenttielokuvan muutaman vuoden takaa, jossa uhkarohkea Morgan Spurlock ryhtyi kuukauden mittaiselle roskaruokakuurille. Pelkkää McDonald'sin ruokaa kuukauden ajan syöneen Spurlockin terveys romahti nopeasti ja painoa kertyi vyötärölle yli 11 kiloa.

Hampurilaisten ahmiminen voi kuitenkin johtaa myös päinvastaisiin tuloksiin. Tämän todisti amerikkalainen kemianopettaja John Cisna, joka ryhtyi Spurlockin lailla Mäkkärikuurille, mutta triplasi kokeen keston. Kolmen kuukauden pikaruokadieetin aikana Cisna onnistui pudottamaan painoaan yli 17 kiloa.

Miten tämä sitten on mahdollista? Toisin kuin Spurlock, Cisna noudatti tarkkaa ruokavaliota ja söi McDonald'sissa päivittäin noin 2000 kilokalorin edestä ruokaa. Aamupalaksi Cisna valitsi yleensä terveellisen vaihtoehdon: kananmunaa, puuroa ja maitoa. Lounaaksi opettaja nautti salaatin ja illalliseksi kunnon hampurilaisaterian. Nämä kolme ateriaa muodostivat yhdessä lähestulkoon aikuiselle miehelle suositellun määrän kilokaloreita, proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa. Pikaruokavalion lisäksi Cisna käveli päivittäin 45 minuutin lenkin.

90 päivän kokeilun jälkeen miehen vyötäröltä oli kadonnut yli 17 kiloa ja kolesteroli oli pudonnut huimasti. Cisna halusi kokeilullaan osoittaa, että pikaruoallakin voi tehdä terveellisiä valintoja ja laihtua – kun muistaa syödä sitä kohtuullisesti.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat