Mies rakensi talon kallion sisään – katso huikeat kuvat!

Angelo Mastropietron koti ei ole tavallisimmasta päästä: miehen talo on kuin suoraan Kivisistä ja Sorasista. 

Oletko koskaan kuvitellut, millaista olisi asua luolassa? Et ole yksin, vaikka haaveissasi olet tuskin päässyt yhtä pitkälle kuin Angelo Mastropietro. Hän on rakentanut englantilaiseen Wyre Forestin metsään kodin, joka on 250 miljoonaa vuotta vanhan luolan sisällä. 

Wyre Forestin kalliot ovat inspiroineet muun muassa Tolkienia hänen kirjoittaessaan Taru sormusten herrasta -teoksia.  

Projekti maksoi 38-vuotiaalle Mastropietrolle 160 000 puntaa, eli noin 230 000 euroa, mutta se oli sen arvoista – koti on hänen pitkäaikainen unelmansa. 

Matka kohti unelmien taloa alkoi, kun menestynyttä rekrytointiyritystä johtanut Mastropietro sairastui MS-tautiin ja halvaantui väliaikaisesti sen vuoksi. 

– Elämäni ennen luolamiesvaihetta oli aika erilaista kuin nyt. Kuten monet muut, halusin työskennellä yritysmaailmassa, hän kertoo Barcroft TV:n haastattelussa. 

Halvaantuneena Mastropietro pohti elämäänsä, missä hän oli ja minne hän halusi mennä. Sairaudestaan huolimatta mies aloitti kunnianhimoisen projektin. 

Mastropietro on omakätisesti rikkonut, leikannut ja kaivanut 70–80 tonnia kiveä, työtunteja hän kertoo käyttäneensä noin tuhat. 

Lue myös:

    Uusimmat