Mainos

Mies pesi tutun pikkupojan suun saippualla – sai 15 puntaa sakkoja

Brittimies on tuomittu oikeudessa sakkoihin hänen pestyään kuusivuotiaan pikkupojan suun saippualla.

Tuomittu, 23-vuotias Rian Birtwell, oli nähnyt entuudestaan tuntemansa 6-vuotiaan Alfi Cookin potkaisevan vanhan miehen kävelykeppiä molempien kotien lähellä sijaitsevassa puistossa.

Bithwell päätti puuttua tilanteeseen ja meni ojentamaan lasta. Cook ei ollut väliintulosta moksiskaan, vaan käski miehen "painua v***uun" ja kutsui myös häntä "homoksi".

– Hän käski minun painua v***uun ja sanoi "Äitini ei v***u edes tykkää sinusta". Sitten hän käski minun painua takaisin v***n Manchesteriin. Jokaisessa lauseessa oli V-sana, Birthwell kertoo  Sunderland Echo -lehdessä.

Seuraavaksi Bithwell uhkasi poikaa suun saippuapesulla, mutta sekään ei auttanut. 

– Sanoin, että pesisin hänen suunsa saippualla, mutta hän ei lopettanut, vaan vastasi "et v***u uskalla". 

"En ottanut edes kääräpaperia pois"

Bithwell käveli lähistöllä sijaitsevaan kauppaan, osti kolme palaa saippuaa, palasi pojan luokse ja työnsi yhden saippuapalan hänen suuhunsa. 

– Menin kauppaan, ostin kolme palaa Imperial Leather -saippuaa ja menin takaisin Alfien luokse. En käyttänyt väkivaltaa, mutta hieroin yhtä saippuapalaa hänen hampaitaan vasten, ottamatta kuitenkaan edes käärepaperia pois, Bithwell kertaa tapahtumia.

Tapaus sattui huhtikuussa Sunderlandissa Koillis-Espanjassa. Palattuaan kotiinsa poika kertoi tapahtuneesta vanhemmilleen, jotka ilmoittivat asiasta poliisille. 

Bithwell myönsi oikeudessa syyllisyytensä ja hänet tuomittiin maksamaan 85 puntaa (118 euroa) pojan perheen oikeudenkäyntikuluja sekä pojalle 15 puntaa (21 euroa) henkisestä kärsimyksestä. 

Bithwell kertoo tunteneensa pojan ja tämän äidin pitkään ja olleensa myös lapsenvahtina Alfielle. 

– Myönnän tehneeni väärin, mutta en tarkoittanut mitään pahaa. Ajattelin vain, että pojalle pitää antaa opetus, koska hän käyttäytyi niin huonosti ja käytti kieltä, jota kuusivuotiaan ei pitäisi käyttää, Bithwell sanoi paikalliselle Sunderland Echo -lehdelle.

– Äitini teki minulle niin, kun olin lapsi. Kiroilin hänelle, ja hän pesi suuni saippualla. Siitä ei aiheutunut minulle mitään vahinkoa, enkä sen jälkeen tehnyt niin uudestaan. 

6-vuotiaan äidin Lynne Cookin mielestä hänen poikansa käyttäytyi kuin kuka tahansa lapsi. Ylireagoija oli hänen mielestään 23-vuotias.

– Myönnän, että poikani kiroili ja se oli väärin, mutta kuten olen jo sanonut poliisille, lapset ovat sellaisia. Loppujen lopuksi se mitä tapahtui on, että 23-vuotias mies kävi kuusivuotiaan pojan kimppuun. Tämä tuomio on vitsi. 
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.