Mies osti tyttöystävälleen ”siistin” joululahjan – tyrmistynyt reaktio tallentui videolle: "Onko tämä vitsi?"

Tyttöystävä ei paljon nauranut saamalleen lahjalle. Aiheesta uutisoi muun muassa The Sun -sivusto.

Ison-Britannian Yorkshiressa asuva Javed Easton, 40, päätti ostaa tyttöystävälleen Chloelle, 28, lahjaksi siivoustarvikkeita. Hän oli käärinyt harjan, mopin, rikkalapion, siivoushansikkaat, vessaharjan sekä silitysraudan lahjapaperiin ja asettanut ne keittiön lattialle. Sitten hän kutsui Chloen katsomaan lahjojaan ja kuvasi samalla videolle, miten tyttöystävä reagoisi nähdessään paketit.

Lahjat olivat vitsi

Lahjat oli tarkoitettu vitsiksi, mutta videosta päätellen tyttöystävää ei paljon naurattanut. Tyttöystävä avasi keittiön oven ja tuijotti lahjoja kädet puuskassa.

– Onko tämä vitsi? Chloe kysyy.

– Ei, Javed nauraa.

– Minusta noille voisi olla käyttöä!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Javed jakoi videon Facebook-sivullaan. Chloe oli Daily Mailin mukaan myöhemmin jakanut kuvan lahjoista Facebookissa ja kommentoinut niitä jyrkin sanankääntein.

"Hän otti asian hyvin"

Javed kertoi myöhemmin Daily Mail -sivustolle, että he olivat juuri ostaneet talon ja sopineet, että kumpikin ostaisi lahjoja toiselle 100 punnalla. Hän kertoi ostaneensa naiselleen myös korvakorut. Chloe puolestaan oli varannut heille hotellireissun.

– Meitä yhdistää hyvä huumorintaju, joten hän otti asian hyvin.

– Hän tiesi, että aion tehdä hänelle jekun, mutta ei tiennyt, millainen se olisi. Pidin noita piilossa työautossani, Javed kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat