Mainos

Mies, haluatko entistä parempia orgasmeja? Testaa vinkit!

Pienillä viilauksilla miehen orgasmi voi olla entistä voimakkaampi.

Mies, luulitko, ettet voisi saada enää voimakkaampia orgasmeja? Saatoit olla väärässä. Testaa Men's Health -sivuston vinkit.

1. Kosketa uusia paikkoja

Kivesten ja takapuolen välistä löytyy väliliha, joka voi olla menolippu nautinnon äärille.

– Tämä alue on täynnä hermopäätteitä, joten se tuntuu todella herkältä, selittää Secrets of Sexual Ecstasy -kirjan kirjoittanut Arlene Goldman.

Joidenkin miesten mukaan pieni paine tällä alueella voi tuottaa jopa useita orgasmeja. Tämä johtuu luultavasti siitä, että välilihan kautta voi ulkoisesti stimuloida eturauhasta. Yhdynnän tai orgasmin aikana kumppani voi laittaa sormensa alueelle ja painaa, kunnes paine tuntuu juuri sopivalta.

2. Harjoita lantionpohjalihaksia

Tämän vinkin voi napata suoraan naisten omasta ohjekirjasta.

– Tiedätkö, kuinka naiset harjoittavat lantionpohjalihaksiaan ja sanovat, että se vahvistaa heidän saamaansa orgasmia? Miehet voivat tehdä samoin, vinkkaa seksiterapeutti Alex Robboy.

Tee harjoituksia yrittämällä nostaa ja laskea penistäsi vain lihaksia käyttämällä.

3. Pidättele

Orgasmin viivyttely voi olla vaikeaa, mutta se on kaiken vaivan arvoista.

Journal of Sex Research -lehdessä julkaistu tutkimus suositteli viivyttelemään orgasmia intensiivisemmän kliimaksin saavuttamiseksi. Tutkimuksessa huomattiin, että jos miehet pysähtyivät ollessaan noin 90-prosenttisesti matkalla herkuman huipulle, ja jatkoivat tämän jälkeen hidastamalla vähän, heidän lopullinen orgasminsa oli paljon voimakkaampi.

Kokeile jarrutella 2–3 kertaa ennen kuin annat orgasmin tulla.

4. Löydä G-pisteesi

Miesten eturauhanen on vastine naisten G-pisteelle. Rauhasta voi stimuloida ulkoapäin painamalla välilihaa, mutta jos haluat maksimoida nautinnon – ja uskallat heittäytyä – sinun täytyy tutkiskella hieman peräaukon seutuvia.

Kumppani voi kastaa sormensa liukastusvoiteeseen ja työntää sen noin viisi senttiä takapuolen sisään. Kohdan tunnistaa, kun sen löytää: se on pieni, pähkinän kokoinen möykky, joka on todella herkkä. Kun kohdan löytää, sitä voi hieman painella.

5. Piristä testosteronia

Testosteroni auttaa orgasmin saamisessa. Kreikkalaistutkimuksen mukaan todennäköisyys orgasmiin kasvaa sitä mukaa, mitä enemmän testosteronia elimistössä on. Ennen seksiä kannattaa siis kokeilla testosteronin tuotantoa lisääviä harrasteita, kuten mennä vaikka lenkille.

6. Silittele säkkejäsi

Juuri ennen laukeamista kivekset nousevat lähemmäs kehoa tuottaakseen lisää tehoa ejakulointiin.

– On todennäköisesti hyvin kiihottavaa, jos painat hellästi kiveksiä ylöspäin juuri ennen ejakulointia, vinkkaa Goldman.

Pyydä kumppaniasi asettamaan kämmenensä kiveksillesi ja nostamaan niitä lähemmäs vartaloasi. Kiihotut enemmän ja orgasmistasi tulee voimakkaampi.

7. Keskity fyysiseen

Joskus seksin aikana mieli saattaa lähteä vaeltamaan – saatat miettiä, kuinka kuuma kumppanisi on tai ihan vain sitä, mitä on päivälliseksi. Jos haluat paremman orgasmin, keskitä ajatuksesi omaan kroppaasi.

Mieti sitä näin: Jos olet juoksemassa, treenisi on täysin erilainen silloin, kun annat ajatustesi vaeltaa kuin silloin, jos keskityt suoritukseesi.

8. Hengitä

Hidasta hengitystäsi niin, että se kulkee yhtaikaa työntöjesi kanssa. Kun olet laukeamassa, huomaat, kuinka hengityksesi nopeutuu luonnollisesti, mutta pitämällä sen hitaampana parannat hapen ja veren kulkua intiimialueellesi, jolloin orgasmistasi tulee voimakkaampi.

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.