Mies muutti uuteen kotiin – löysi talosta todellisen yllätyksen: "Kun avasimme oven kellariin, näimme heiluvan hännän"

Pentutehtailu kukoistaa 7:20

Yhdysvaltalaismies sai todenteolla yllättyä, kun hän asteli uuden kotinsa kellariin: alhaalla odotti hihnaan kytketty koira. Tapauksesta uutisoivat The Dodo ja Metro.

Ethän osta koiraa pentutehtaasta? Miten alkuperästä voi varmistua? Katso ylläoleva video!

Muuttosiivous kuuluu tyypillisesti pois muuttavan asukkaan tehtäviin. Eräässä talossa Missourin St Louisissa se oli kuitenkin jäänyt tekemättä, ja miehen muuttaessa taloon sen lattia lainehti roskia. 

Uuteen kotiinsa muuttanutta miestä odotti myös aikamoinen yllätys: kellarista, pimeästä huoneesta löytyi koira!

Amerikanpitbullterrieri oli kiinnitetty ketjulla tolppaan ja jätetty kellariin ilman ruoka ja vettä. Asunnossa mahdollisesti majailleen talonvaltaajan uskotaan jättäneen koiran sinne.

"Se ei voinut lakata hyppimästä"

Asuntoon muuttanut mies soitti välittömästi paikalliselle kulkukoiria pelastavalle järjestölle, Stray Rescue of St. Louisille, joka tuli hakemaan koiran. Kukaan ei tiennyt, kuinka kauan koira oli ollut kellarissa, mutta eläin löytyi vielä hyvässä kunnossa.

– Kun avasimme oven kellariin ja osoitimme taskulampulla alas, näimme heiluvan hännän. Koira melkein tukehdutti itsensä, kun oli niin innostunut nähdessään meidät. Kun vapautimme sen, se ei voinut lakata hyppimästä ylös ja alas ja antamasta halauksia, selittää järjestön viestintävastaava Natalie Thomson  The Dodolle.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suloinen koira nimettiin innostuksensa ansiosta Jumping Beaniksi, vapaasti suomennettuna hyppypavuksi. Koiraa kuvaillaan hyvin suloiseksi, kaikkia rakastavaksi ja huomiota kerjääväksi.

– Hän on niin iloinen koko ajan.

Koira odottaa nyt uutta kotia eläinkodissa.

Lähteet: The Dodo, Metro

Lue myös:

    Uusimmat