Mies murtautui ninjan ottein Taco Belliin ja oli kuin kotonaan: Pitkäkyntinen kokkasi ravintolan rasvakeittimellä ja teki välikuolemat – katso valvontakameranauha

0:48
Taco Bell -pikaruokaravintolaan murtautunut mies otti ilon irti murtokeikastaan – katso!

Taco Bell -ravintolaan murtautunut mies ei lähtenyt murtokeikaltaan tyhjin käsin. Ennen kuin varas ryhtyi anastamaan ravintolan omaisuutta, hän päätti ottaa ilon irti pikaravintolan keittiössä. 

Yhdysvaltain Atlantassa sijaitseva Taco Bell -ravintola sai jouluaamuna kutsumattoman vieraan, kun tummiin pukeutunut georgialaismies murtautui ravintolan tilauskopin ikkunasta sisään.

Ninjan elkein sisään kavunnut mies oli ravintolan keittiössä kuin kotonaan ja pikaruokaravintolakokin elkein loihti itselleen rasvaisen yöpalan keittiön rasvakeittimessä.

Varas teki "välikuoleman" kesken murtokeikkansa

Miehellä ei nähtävästi ollut murtokeikaltaan kiire minnekään, sillä murtovaras päätti ottaa maittavan aterian jälkeen niin sanotut ruokaperäiset – siis maittavat torkut ravintolan lattialla.

Miehen yölliset seikkailut taltioituivat ravintolan valvontakameralle. Katso koko draamankaari yllä olevalta videolta! 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja