Mies teki tilauksensa Mäkkärin autokaistalla, mutta housuista kaivettu "maksuväline" yllätti henkilökunnan – poliisit paikalle!

0:54
Hurja video: Poliisi pelasti miehen oman henkensä uhalla!

Floridassa sattuu ja tapahtuu, tällä kertaa McDonaldsin autokaistalla yritettiin maksaa rahan sijasta huumeilla!

Port Saint Luciessa Yhdysvaltain Floridan McDonaldsissa oli tavallinen päivä siihen asti, kunnes 23-vuotias mies kurvasi tekemään tilauksen autokaistalle.

Asiakasta palvellut Ghassan Awad otti tilauksen vastaan ja kertoi tilauksen loppusumman. Tuolloin mies kaivoi taskustaan jotain vihreää – rahan sijasta mies yritti suorittaa maksua marihuanalla.

Awad kieltäytyi yllättävästä maksutavasta ja tällöin huumemies kurvasi autokaistalta ravintolan parkkipaikalle. Tuolloin lähti puhelu myös numeroon 911 eli amerikkalaisten hätänumeroon.

Palasi ravintolalle

Poliisien saapuessa ravintolalle oli mies kuitenkin jo lähtenyt paikalta. Viranomaiset jäivät kuitenkin kytikselle, jospa nälkä ottaisi vielä miehessä vallan. Eikä aikaakaan, kun tuttu auto saapui ravintolan autokaistan jonoon, ja Awad kävi kertomassa havainnostaan poliisille.

Poliisi pysäytti liikenteen ja lähestyessään autoa marihuanan haju leijaili sieraimiin. Mieheltä pyydettiin ajokorttia, mutta se oli kuulema jäänyt kotiin.

Miehen hallusta löydettiin edellä mainitut marihuanat, joilla yritettiin maksaa ruokaa. Vaikutti myös siltä, että mies oli päihtyneessä mielentilassa.

Lisäetsinnät paljastivatkin autosta lisää marihuanaa. Poliisit nappasivat miehen kiinni epäilynä rattijuopumuksesta sekä huumeiden hallussapidosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja