Mies löysi päiväkirjan täynnä kauniita kirjeitä tuntemattomalta naiselta – etsii nyt omistajaa

Mies löysi päiväkirjan täynnä kauniita kirjeitä tuntemattomalta naiselta – etsii nyt omistajaa 1:38
Videolla Luis vetoaa yleisön apuun päiväkirjan omistajan etsinnöissä.

Kalifornialaismies löysi autotallista vanhan päiväkirjan, joka on täynnä kirjeitä tuntemattomalta isoäidiltä tämän lapsenlapselleen.

Löydettyään kauan sitten unohdetun päiväkirjan täynnä kauniita kirjeitä, on Luis Martinezilla ollut haku päällä. Hän haluaa löytää perheen, jolle kirjeet kuuluvat.

– Ihmiset varmaan näkevät tämän vain yhtenä vihkona tai vanhana päiväkirjana, mutta sen teksti on merkityksellistä, Luis pohtii.

Luis on itse lukenut päiväkirjan kirjeitä, vaikka se ei kuulu hänelle. Hän löysi vihon muutama viikko sitten huutokaupassa ostamastaan autotallista.

– Tallissa oli kaikenlaista moskaa, mutta tämä päiväkirja oli jätetty tuolille vain odottamaan ottajaansa. Otin sen käsiini ja aloin käydä sitä läpi, Luis muistelee.

Sivut kertoivat hänelle kauniin tarinan Lola Maxine -nimisestä naisesta, joka oli täyttänyt sivut useilla kirjeillä Arabella Rae -nimiselle naiselle. Luisin käsityksen mukaan Arabella on kirjoittajan lapsenlapsi.

Sanat osuvat herkkään paikkaan

Kirjeet alkavat kauniisti:

– Rakas pienoinen kolibrini, minun teki mieli kirjoittaa sinulle tänään. Vaikka olet kilometrien päässä, toivon, että olet terve ja että saisin kirjoittaa useita kirjeitä sinulle.

Luis uskoo, että kirjeiden kirjoittaja Lola on jo kuollut, sillä aloittaessaan kirjoittamaan vanhaa päiväkirjaa on Lola ollut jo 91 vuotta. Kirjeissä Lola paljastaa olevansa yksinäinen ja näkevänsä unia lapsenlapsestaan. Kirjeissä on opettavaisia lausahduksia, mutta kaipaus tihkuu rivien välistä niin vahvasti, että se kosketti Luisia. Sen takia hän haluaa löytää Arabellan tai muita Lolan sukulaisia.

Päiväkirjassa on johtolankoja ja vanhoja puhelinnumeroita, mutta vielä häntä ei ole lykästänyt. Hän toivoo, että joku perheenjäsen näkisi haastattelun.

– Toivon, että joku näkisi tämän jutun ja hoksaisivat tämän kuuluvan heille, Luis toivoo.

Jos Luis ei löydä perhettä, hän aikoo pitää päiväkirjan.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat