Kanadalainen perhe keksi ovelan keinon voidakseen halata isoäitiä äitienpäivänä: "Halihanskan" avulla syleily onnistui ilman suoraa fyysistä kontaktia

Yhdysvaltalaisperhe rakensi laitteen, jonka avulla isoäitiä voi halata korona-aikana – liikuttunut isoäiti:"Tuntui, että sydämeni pakahtuu" 1:34
Myös eräs yhdysvaltalaisperhe rakensi oman "halauslaitteensa", jonka avulla isoäitiä voi halata korona-aikana – isoäiti liikuttui: "Tuntui, että sydämeni pakahtuu"

Kanadan Ontariossa asuva perhe ei halunnut antaa koronaviruksen estää isoäidin halaamista äitienpäivänä. Niinpä perheen vanhemmat kehittelivät ongelmaan luovan ratkaisun.

Carolyn Ellis ja hänen miehensä Andrew keksivät turvallisen tavan halata Carolynin äitiä, eli perheen isoäitiä, äitienpäivänä. He pystyttivät pihalleen ”halihanskan”.

Kyseessä on suuri muovinen lakana, jonka keskellä on hihat lakanan molemmille puolille. Pujottamalla kädet hihoihin osapuolet pystyvät halaamaan toisiaan ilman varsinaista fyysistä kontaktia. Perheen innovaatiosta kertoo Fox13.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

”Liikutuimme kyyneliin”

Carolyn kertoo, että hänen äitinsä viettää yleensä paljon aikaa lapsenlastensa kanssa. Poikien isoäiti on kokenut vaikeaksi sen, ettei ole päässyt halaamaan lapsia pitkään aikaan.  

– Ajatus tuli mieleeni, kun olimme omaehtoisessa eristyksessä koronavirusuhan takia, Carolyn kertoo Storyfulille.

– Halusimme kantaa oman kortemme kekoon sen suhteen, että äiti pysyy terveenä, hän sanoo.

Vaikka varsinaista fyysistä läheisyyttä ei päässyt syntymään, koko perhe oli liikuttunut päästessään vihdoin halaamaan isoäitiä.

– Liikutuimme kaikki kyyneliin! Carolyn sanoo.

Lähde: Fox13

Lue myös:

    Uusimmat