Mies kuunteli musiikkia latauksessa olevalla puhelimella – traagiset seuraukset: "Ihmisten pitäisi olla varovaisia..."

Näin otat kuvakaappauksen superhelposti 0:26
Osaatko ottaa kuvakaappauksen Windowsissa? Katso video ja opi.

Mies oli ilmeisesti kuunnellut musiikkia samalla, kun puhelin oli ollut latauksessa. Kuolemantapauksesta uutisoi muun muassa Daily Mail -sivusto.

35-vuotias Supakhet Saraboon löytyi kuolleena makuuhuoneestaan maanantaina 17. helmikuuta Thaimaassa. Kuolinsyyksi epäillään sähköiskua, jonka hänen uskotaan saaneen pidettyään päässään kuulokkeita, jotka oli liitetty latauksessa olleeseen matkapuhelimeen.

Miehen ruumis löytyi sängyltä. Kuulokkeet olivat olleet hänen korvissaan ja niiden piuha oli hänen rintakehänsä päällä. Kuulokkeisiin liitetty kännykkä oli kytketty seinään jatkojohdolla.

Naapurit löysivät ruumiin

Miehen kaveri Surawut Sukpanya asui hänen naapurissaan. Surawut löysi ystävänsä kuolleena sen jälkeen, kun tämä ei ollut vastannut hänen viesteihinsä.

Surawut uskoo, että mies oli saanut sähköiskun viikonlopun aikana. He olivat puhuneet viimeksi torstaina 13. helmikuuta.

– Emme olleet kuulleet hänestä yli kolmeen päivään, mikä oli epätavallista. Hänen ex-tyttöystävänsä tekstasi minulle ja pyysi käymään hänen luonaan.

– Niinpä menin hänen kotinsa luo, mutta siellä ei ollut ketään. Päätimme yhdessä toisen naapurin kanssa murtautua sisään taloon ja löysimme hänet kuolleena.

Kuolema ilmeisesti onnettomuus

Pelastustyöntekijät epäilevät, että mies oli kuunnellut musiikkia latauksessa olleella kännykällään ja saanut sähköiskun. Miehen ruumiis lähetettiin kuolemansyyntutkintaan.

Paikallinen poliisipäällikkö kertoo, että tapaukseen ei uskota liittyvän rikosta. Ketään ei epäillä kuoleman takia, vaan uskotaan, että kyseessä oli onnettomus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ihmisten pitäisi olla varovaisia, kun he käyttävät kännykkäänsä ladatessaan sitä, hän varoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat