Mies: Johnny Depp jakaa deittivinkkejään, lue!

Omien teidensä kulkija Johnny Depp on onnistunut niin näyttelijänurallaan kuin rakkauselämässäänkin. Miestä pidetään yhtenä Hollywoodin lahjakkaimmista näyttelijöistä ja kotona häntä odottaa pitkäaikainen naisystävä Vanessa Paradis. Mikä on miehen salaisuus onnistuneeseen rakkauselämään?

Näyttelijä Johnny Depp on seurustellut ranskalaisen Vanessa Paradisin kanssa vuodesta 1998 lähtien. Nyt Hollywoodin hurmuri paljastaa salaisuutensa ja kertoo viisi deittivinkkiään!

1. Riko kaavaa

Depp lopetti lukion käynnin, koska halusi kokeilla uraa rockmuusikkona. Depp ei pelkää ottaa riskejä myöskään rakkauselämässä.

Älä siis jämähdä arkirutiineihisi, vaan tee jotakin erilaista. Voit esimerkiksi kävellä kauniin naisen luokse ja pyytää häntä ulos. Näin erotut joukosta, etenkin naisten silmissä.

2. Käytä hyväksesi sitä, mitä sinulla on

Depp ei ole koskaan ollut kiiltokuvapoika, kuten esimerkiksi Brad Pitt. Hän on aina ollut se hieman erikoinen mies, joka muistuttaa pikemminkin basistia kuin supersankaria. Hänellä ei ole pyykkilautavatsaa eikä jättimäisiä lihaksia, mutta silti naiset kuolaavat hänen peräänsä.

Miehen ei tarvitse olla pitkä ja lihaksikas saadakseen huomiota naisilta. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen itseesi ja osaat korostaa vartalosi hyviä puolia.

3. Raha ei ole tärkeintä

Depp esiintyy jatkuvasti niissä elokuvissa, jotka ovat mielenkiintoisia, mutta eivät automaattisesti rahamagneetteja. Hän on tehnyt useita erikoisia elokuvia, muun muassa Ed Woodin ja Sweeney Toddin. Depp voisi tienata miljoonia näyttelemällä vain isoissa elokuvissa, mutta hän ei ole kiinnostunut vain rahasta.

Muista siis, että raha ei ole tärkein asia maailmassa. Naiset arvostavat kunnianhimoa, mutta eivät pidä ahneista miehistä. Nainen ei varmasti syty, jos raha on ainoa asia, joka päässäsi pyörii.

4. Ole omaperäinen

Deppillä on oma tyyli, johon lukeutuvat muun muassa parta, isolieriset hatut ja prameat korut. Muut miehet näyttäisivät näissä asusteissa naurettavilta, mutta Deppin yllä ne toimivat. Mikä on hänen salaisuutensa? Hän ei välitä, mitä muut ajattelevat.

Tarkoitus ei ole kuitenkaan kopioida Johnny Deppin tyyliä vaan löytää oma, omaperäinen look. Pukeudu niihin vaatteisiin, joissa näytät hyvältä. Itsevarmuus tekee sinusta tyylikkään.

5. Älä ota itseäsi liian vakavasti

Depp on tehnyt vakavia rooleja, mutta hänen ansioluettelostaan löytyy myös hauskoja elokuvia, kuten Pirates of the Caribbean, Liisa Ihmemaassa ja Jali ja suklaatehdas. Depp tietää, että hauskoissa rooleissa ole mitään pahaa. Hän ei ota itseään liian vakavasti!

Naiset haluavat miehen, joka osaa pitää hauskaa. Toki he haluavat, että mies osaa suhtautua asioita myös vakavasti, mutta he kaipaavat elämäänsä myös hauskuutta. Naiselle on tärkeää, että mies saa hänet nauramaan ja että tämä osaa nauraa myös itselleen.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com

Kuva: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja