Mies hakkasi autoa vasaralla ja kaahasi pakoon poliisia – nuoren miehen tekojen syynä ilmeisesti suuttumus ajovirheestä risteyksessä

Poliisi epäilee 19-vuotiasta joensuulaismiestä rikoksista tämän hakattua toista autoa vasaralla ja ajettua kovaa vauhtia poliisia karkuun.

Tapaukset alkoivat eilen noin kello 20.25, kun poliisille ilmoitettiin, että Joensuun Rantakylässä miesautoilija oli lyönyt vasaralla toisen henkilöauton etulokasuojaa. Ilmoittaja oli paennut epäiltyä paikalta.

Poliisi havaitsi tekijän ajamassa autoa Rantakylän Utrantiellä, mutta mies kiihdytti pakoon poliisin huomattuaan. Poliisi lähti miehen perään valot vilkkuen, vauhdin ollessa kovimmillaan 114 kilometriä tunnissa 50 kilometrin nopeusrajoitusalueella. Kolmenkympin alueella nopeus oli kovimmillaan 85 kilometriä tunnissa.

Poliisi sai auton pysäytettyä lopulta Jukolankadulle ajamalla tämän eteen. Lopulta poliisi kiilasi auton, kun mies yritti ohittaa poliisin. Ajoneuvoihin tuli peltivaurioita.

Mies puhalsi nolla promillea. Vasaroidun auton ajaja kertoi poliisille, että vasaran kanssa heiluminen johtui mahdollisesti hänen tekemästään ajovirheestä risteyksessä. Mies oli tästä ilmeisesti suutahtanut, lähtenyt seuraamaan häntä ja pysäytettyään autonsa noussut vasara kädessä ajoneuvoa moukaroimaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja