Mies ei halua tavata minua kasvotusten, miksi? Miehet vastaavat

Miksi kiva mies välttelee tapaamisia? Selvitimme vastauksen.

"Tapasin kivan miehen ja numeroita vaihdettiin. Juttu alkoi heti luistaa, ja keskustelu oli helppoa. Tätä kestänyt nyt parin kuukauden ajan, mutta nähty on vain pari kertaa, joista toinen omasta ehdotuksestani. Miksi mies ei vaikuta halukkaalta face-to-face -deitteihin, mutta oma-aloitteisesti viestittelee silti päivittäin?" Kysyy nimimerkki Hämillään.

Näin miehet vastasivat:

"Kyseisestä herrasmiehestä on varmasti mukava, että on joku jonka kanssa chattailla ja viestitellä päivän aikana, mutta tuskin hän on sinusta oikeasti kiinnostunut. Tai jos todellista kiinnostusta on, sinä tuskin haluat miestä, joka on kommunikaatiotavoiltaan niin estynyt, että suosii muita kuin kasvotusten tapaamisia."
– Mies, 36, avoliitossa

"Dear Hämis, eräs mies kysyi minulta että missä vika, kun on tavannut kivan naisen ja numeroita on vaihdettu. Juttu on luistanut ja keskustelu on helppoa, mutta nainen on ehdottanut tapaamista vain kerran. Mies itse sai kerättyä rohkeutta yhden tapaamisen järjestämiseen. Näin 2010-luvulla tapaamisen ehdottaminen on kuitenkin ihan tasavertaisesti sekä naisten että miesten hommaa."
– Mies, 31, tapailee (molempien ehdotuksesta)

"Hei Hämis. Kuulostaa nyt vähän siltä, että juttu ei kuitenkaan luista, vaikka jutut luistaisivatkin. Mies ei vaikuta olevan kauhean tosissaan tai olet jollain varasijalla tai muuta sellaista. Pahoittelut. Miehet kyllä haluavat tavata ihan oikeasti F2F jos ovat kiinnostuneita, ja jos eivät ole vain jotain likaisia viestittelijäperverssejä. Joten etsi uusi mies, älä haaskaa aikaasi tuollaiseen kylmäksi jättävään koodaajaan."
– Mies, 31, tapailee

"Hyvä Hämillään! Jos sinä olet kiinnostava vain kirjoitetussa muodossa...? Tai siinä hepussa on joku isompi vika, koskien läheisyyttä?Niin, tai sitten on parisuhteessa, ja odottaa otollista hetkeä? Kysy suoraan ja siirry eteenpäin."
– Mies, 45, naimisissa

"Vaikea sanoa varmaksi näillä tiedoilla, mutta voisi kuvitella, että kiinnostusta on, mutta mies kokee kasvokkaiset tapaamiset ehkä liian jännittävinä. Luulisin, että kun antaa aikaa, niin eiköhän mies siitä rohkaistu."
– Mies, 37, naimisissa

 "Onko tullut mieleen, mahtaisko mies olla varattu?"
– Mies, 41, sinkku

"Kaikissa asioissa ei ole piilomerkityksiä eikä rivien välissä ole tekstiä. Miehet ovat hyvin suoraviivaisesti ajatteleva elämänmuoto: jos haluaa tietää jotain, kannattaa kysyä suoraan. Jos haluaa tavata, kannattaa sopia tapaaminen. Treffailusta ei kannata tehdä taitolajia, jossa pitää tanssia monimutkaisen parikoreografian mukaan. Sillä, kumpi tekee aloitteen tapaamisesta, ei ole meille niin väliä. Lopputulos ratkaisee."
– Mies, 39, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat