Mainos

Opiskelijanuorukainen asui viikon naisten kanssa – teki 32 tarkkaa huomiota: "Jos luulet olevasi mies, jolle tätä ei ole tapahtunut..."

Naisten kanssa asuminen voi olla silmiä avaava kokemus nuorelle miehelle.

20-vuotias Robbie Stowers on Lontoon yliopistossa opiskeleva nuorukainen, joka osallistui hiljattain koulunsa hiihtoreissulle. Ranskan Tignesissä Stowers päätyi jakamaan huoneen kolmen naispuolisen henkilön kanssa.

Viikon mittainen kokemus opetti miehelle paljon uusia asioita, ja hän päättikin jakaa opetukset myös muille. Stowersin twiitit ovat osuneet kymmenien tuhansien ihmisten nauruhermoon, sillä ne kuvaavat hämmästyttävän tarkasti naisen elämää ulkopuolisen tarkastelemana.

Yhteensä Stowers oppi 32 asiaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

1. "Kun naiset tulevat kotiin oltuaan ulkona, kirjaimellisesti kaikki on hauskinta, mitä ikinä on tapahtunut. "Voi luoja, hahaha, söin juuri porkkanan!""

2. "Kun naiset yrittävät olla hiljaa, he metelöivät eniten sanoessaan "SSHHHH"."

3. "Jokaisessa ryhmässä on yksi nimetty äiti. Hän puhdistaa kaikkien meikit, antaa vettä ja varmistaa, että kaikki ovat kotona."

4. "Menin suihkuun, ja seinille oli järjestelty hiustuppoja."

5. "He tuovat mukanaan järjettömän määrän hygieniatarvikkeita. Puhun mielettömistä röykkiöistä. Hyllyt, kassit ja jopa lattia olivat täynnä lukuisia pulloja."

6. "Pojat, sain tietää, että tytöillä on oikeaa teippiä, jota laitetaan tissien alle, kun heillä on yllään avonainen toppi, jotta näyttäisi siltä, että heidän tissiensä muoto on kiva tai jotain??? Kuin ilmastointiteippi hienommalla nimellä."

7. "Lisäksi pöydällä oli outoja kukan muotoisia asioita. Sain selville, että nämä laitetaan tytön nänneihin. Löysin nämä keittiön pöydältä."

8. "On olemassa kanafileiksi kutsuttuja asioita, eikä niitä syödä."

9. "Iltapäiväviidestä eteenpäin minua kiellettiin astumasta kylpyhuoneeseen, sillä se oli iltayhteentoista asti varattu suihkuihin ja noin kolmen tunnin meikkailuihin. "Ei, Robbie, et voi mennä suihkuun, me tarvitsemme peiliä!!""

10. "Naiset jakavat vaatteitaan kuin ne olisivat ilmaisia kaikille." Oletko nähnyt kivaa mustaa toppiani?" "Joo, muru, se on ylläni tälläkin hetkellä.""

11. "Ilta ulkona ei pääty siihen, kun he tulevat kotiin. Kun yritin saada unta aamuviideltä, kylpyhuoneessa juteltiin siitä, mitä tapahtui poikien kanssa, ja kuinka hyviä hampurilaiset olivat."

12. "Nämä tytöt olivat niin nälkäisiä tullessaan takaisin (juhlimasta), että se oli hullua. Majoneesipastaa? Kyllä kiitos, muru."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

13. "Kaikki, mitä sanoin, oli automaattisesti väärin, koska minulla on penis, joten opettelin vain hyväksymään kohtaloni."

14. "Tytöt ovat lusikassa toistensa kanssa. Paljon."

15. "Tytöt kirjaimellisesti repivät palasiksi jokaisen tekstiviestin, jonka mies lähettää heille. Jos luulet olevasi mies, jolle tätä ei ole tapahtunut, tyttösi luultavasti nauraa tekstiviestillesi juuri nytkin."

16. "Tytöt haistelevat kainaloitaan selvittääkseen, haisevatko he. "Eii, ei paha.""

17. "Joka ilta nämä tytöt antoivat minulle ajan, milloin lähtisimme ulos. Selvitin toisena päivänä, että jos lisäisin 2,5 tuntia tuohon ehdotettuun aikaan, tietäisin ajan, jolloin oikeasti lähtisimme ulos."

18. "Viikon lopulla deodoranttini oli tyhjä, koska "poikien dödöt haisevat paremmalta". "

19. "Yksi ryhmän tytöistä on yleensä määrätty "siipimäisen eyelinerin laittaja". Muut vaikuttavat hyödyttömiltä."

20. "Jos unohdat ottaa pillerin kahtena perättäisenä päivänä, olet pilannut kiertosi. Minusta tuli pillerimuistuttaja."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

21. "Muista aina laittaa meikinpohjustusvoide ennen kuin aloitat meikkauksen."

22. ""Voi luoja, olen niin turvonnut, en voi laittaa tätä ylleni" oli lause, jota kuuli joka tunti valmistautumisen yhteydessä."

23. "Asujen vaihtoja tapahtuu, pojat. Tee itsellesi palvelus ja mene nukkumaan. Luuletko, että hän on vihdoin valmis, koska hänellä on kolmas asuvaihtoehto päällään? Ha."

24. ""Pitäisikö minun käyttää alushousuja tämän kanssa?""

25. "Tytöt pakkaavat vasta 30 minuuttia ennen lähtöä, koska he tarvitsevat puolta matkalaukkunsa sisällöstä joka minuutti."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

26. "Tytöillä on kaksi meikkipussia Yksi pussi, jossa on kaikki meikit, joita he oikeasti käyttävät, ja toinen, jolla ei ole mitään käyttöä, ja joka on täynnä koskemattomia meikkejä, mutta otetaan aina mukaan."

27. "Yritin jakaa kohteliaisuuksia, mutta minun käskettiin painua hittoon, sillä ilmeisesti olin sarkastinen. "Näytät todella kivalta tuossa." "Painu hittoon, Robbie.""

28. "Hiuspinnejä joka paikassa, minne katsotkin. Lattialla? Hiuspinnejä. Sängyllä? Hiuspinnejä. Suihkussa? Hiuspinnejä."

29. "Joka paikassa on hiuksia."

30. "Herätä tytöt aamulla omalla vastuullasi. "Robbie, sammuta herätyskello, hitto vieköön.""

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

31. "Näistä tytöistä oli hiton hulvatonta ottaa harjoistaan kaikki hiukset irti ja laittaa ne päähäni?"

32. ""Robbie, lupaan, ettei tämä satu."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Twitterin naiskäyttäjät tunnistivat itsensä Stowersin twiittiketjusta.

"En ole koskaan nähnyt mitään näin paikkansapitävää." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Someecards, Twitter


***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.