Mies ajoi satoja kilometrejä hakemaan 16 euron nettitilausta – pisti paketin sijaan vaimonsa takakonttiin: "Ei tämä ole hauskaa, mutta on pakko nauraa"

0:25
Tämä räjäyttää tajuntasi: Mikä on &-merkin oikea nimi? Tunnet taatusti &-merkin nimellä et-merkki, mutta tiesitkö, että sillä on myös toinen nimi?

Brittimies oli niin mieltynyt nettiostokseensa, että pani vaimonsa matkustamaan takakontissa paketin sijaan.

Mies ajoi 300 kilometriä tilaamansa paketin takia, eikä tässä kaikki: miehen vaimokin joutui väistymään ilmeisesti hyvin tärkeän tilauksen tieltä, kertoo Manchester Evening News.

Poliisi kirjoitti omituisesta tapauksesta sosiaalisessa mediassa muistuttaakseen kansaa siitä, että autossa tulee matkustaa vain asianmukaisilla pakoilla, ja ulkona liikkumista tarpeettomasti tulisi nyt välttää. Englannissa kaikki tarpeeton liikkuminen on koronaviruksen vuoksi pannassa.

Pani vaimonsa konttiin, jotta ikkunat mahtuivat autoon

Mies narahti oudosta toiminnastaan päädyttyään poliisin pysäyttämäksi, kertoo North West Motorway Police -tili. Mies matkusti autossa ison paketin kanssa.

Miehen vaimo sen sijaan matkusti takakontissa.

– Kuski ajoi Coventrystä Salfordiin hakemaan 15 punnan (noin 16 euroa) eBay-pakettiaan, jossa oli ikkunoita. Kuskin vaimo ei mahtunut ajoneuvoon, joten hän matkusti paluumatkalla tavaratilassa, poliisi kuvaili tapausta.

Tarina ei kerro, minkä merkkisestä tai -mallisesta autosta oli kyse.

"15 punnan ikkunat saivat paremman kohtelun kuin miehen rouva"

Kuski sai toimistaan sekä rangaistuksen että läksytyksen – sekä poliisilta että nettikansalta.

– Ei tämä ole hauskaa, mutta on pakko nauraa. Mitä ihmettä ihmiset oikein tekevät? Twitter-käyttäjä Linzi wizard ihmettelee.

– 15 punnan ikkunat saivat paremman kohtelun kuin miehen rouva, Ian toteaa.

– Ei tällaista voi edes keksiä, LegoLich ihmettelee.

– Voitteko leikellä hänen ajokorttinsa pieniksi paloiksi ja antaa monen tonnin sakot? Darren Brown vaatii.

Moni somekansalainen on kuitenkin huomauttanut, että yhdessä asiassa mies onnistui – hän oli kyennyr ostamaan ikkunoita todella edullisesti!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja