Mainos

Mieletön muodonmuutos vuodessa: Kahden lapsen äiti esittelee kuntokuurinsa tuloksia

Huono olo ja masennus vaihtuivat terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Kahden lapsen äiti esittelee tiukkaa bikinivartaloaan vain vuosi synnytyksen jälkeen.

Kolmekymppinen tuore äiti Amy Palmer aloitti kuntokuurin välittömästi hänen toisen lapsensa syntymän jälkeen. Ruokavalio ja lähes päivittäinen treeni tuottivat tuloksia yllättävän nopeasti. 

Nyt hurjan muodonmuutoksen kokenut äiti juhlistaa muuttunutta vartaloaan näyttävästi suositulla Instagram-tilillä. Palmer inspiroi onnistumisellaan lukuisia synnyttäneitä äitejä pääsemään tavoitteeseensa. 

"Olen iloinen ja terveempi kuin ennen lapsia"

Nainen kamppaili pitkään synnytyksen jälkeisestä masennuksesta ensimmäisen lapsensa synnytyksen jälkeen. Hän ei tunnistanut itseään peilistä, vaan näki ainoastaan huomattavasti pehmentyneen vartalonsa.

– Tunsin itseni vieraaksi omassa kehossani, enkä tunnistanut sitä tyttöä, joka katsoi peilistä.

Raskauskilot ahdistivat häntä niin paljon, että hän päätti olla koskaan hankkimatta toista lasta. Tosin kuitenkin kävi. Raskaus ei ollut kuitenkaan täysin iloinen asia, sillä Palmer pelkäsi masennuksen palaavan. Hän päättikin jo ennen toisen lapsen syntymää, että ryhtyy kuntokuurille viimeistään kolmen kuukauden päästä synnytyksestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vuosi oli rankka, sillä kävin läpi kaikki tunteet positiivisuudesta itseinhoon, Palmer kertoo projektistaan.

Terveelliset kotitekoiset ateriat ja kuntoilu kuusi kertaa viikossa muuttivat kuitenkin tuoreen äidin kehoa huomattavasti jo ensimmäisten viiden kuukauden aikana. Nainen on muutoksesta enemmän kuin innoissaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen iloinen ja terveempi kuin ennen lapsia. Olen löytänyt intohimon kuntoiluun ja terveelliseen elämään.

Nainen kiittää lisäksi kaikkia hänen Instagram-seuraajiaan, jotka ovat kannustaneet häntä tässä uskomattomassa projektissa. 

Video: Päivittäinen aktiivisuus tuottaa tuloksia. Kokeile tätä treeniä, jonka voit tehdä vaikka olohuoneessasi. 

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.