Mainos

"Miehet maksavat nähdäkseen minun ahmivan ruokaa"

Sassy Thomas painaa yli 150 kiloa. Hän ahmaisee kahdennentoista suklaamuffinsin eikä tunne pienintäkään syyllisyyden pistosta.

Toisin kuin suurin osa naisista, 30-vuotias Sassy Thomas ei taistele painonsa kanssa. Hänelle itse asiassa maksetaan syömisestä, kertoo The Sun.

Pohjoislontoossa asuva Sassy tienaa yli 2000 puntaa (noin 2400 euroa) kuukaudessa kuvilla ja videoilla, joissa hän syö kasoittain ruokaa. Videoista ja kuvista maksavat miehet, joilla on fetissi ylipainoon ja läskiin.

Sassy kuluttaa viikossa noin 180 euroa ruokaan viikossa.

– Syön valtavia ruokamääriä videota tai kuvaa varten. Olen syönyt kolme pitsaa, neljän hengen kiinalaisen aterian ja kokonaisen suklaakakun jäätelön kera. Tämä on täydellinen työ minulle. Saan syödä lempiruokiani koko päivän ja minulle vielä maksetaan siitä. Olen ylpeä työstäni, Sassy kertoo The Sunille.

Sassy ei kuitenkaan ole aina ollut ylpeä painostaan ja muodoistaan. Ylipainoisena eläminen ei ole ollut helppoa.

– Olen ollut ylipainoinen niin kauan kuin muistan. Jo kahdeksanvuotiaana minua kiusattiin painoni takia.

Pari vuotta sitten ylipainoinen ja masentunut Sassy löysi sattumalta netistä useita yhteisöjä ja sivustoja, jossa ihailtiin ylipainoisia naisia.

– Tuntui kuin koko maailma olisi auennut minulle. Viimein tunsin, että voisin olla osallinen jossain positiivisessa ja ettei kokoni olisi taakka.

Sassy loi itselleen kuvallisen profiilin eräälle sivustolle ja minuuteissa hänellä oli jo parikymmentä sähköpostia miehiltä, jotka haluaisivat nähdä lisää. Sassy kertoo, että kaikki pitivät häntä seksikkäänä ja kirjoittivat rakastavansa hänen vatsaansa, muotojansa tai halusivat nähdä hänen syövän jotain. Sassy lähetti forumille lisää kuvia itsestään ja sai satoja yhteydenottoja.

– En voinut uskoa sitä todeksi, että oli olemassa niin paljon miehiä, jotka olivat hulluina suuriin tyttöihin. Minua haluttiin ja tunsin oloni jumalattareksi.

Sassy tutustui verkossa Jennyyn, joka neuvoi häntä alkuun hänen uudessa bisneksessään. Jenny neuvoi verkkosivujen perustamisessa vinkkasi, että miehet pitävät eniten, jos syötävä ruoka on sotkuista. Sassyn bisnes alkoi kukoistamaan ja nyt hän tienaa riittävästi, että pystyi jättämään aikaisemman työnsä.

– Tärkeintä on kuitenkin, että vihdoin ja viimein voin olla oma itseni ilman, että tunnen siitä syyllisyyttä.

Katso kuvia Sassystä täältä.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: The Sun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.