Miehet huomio, seksikäs Eva Longoria on jälleen sinkku!

Täydelliset naiset -sarjan tähti, upea ja seksiä sihisevä Eva Longoria on jälleen sinkku!

Maailman seksikkäimpiin naisiin lukeutuva Täydelliset naiset -sarjan tähti Eva Longoria, 37, on jälleen sinkku. Longoria seurusteli on-off-henkeen hitusen yli vuoden, 16 kuukautta, näyttelijä Penélope Cruzin pikkuveljen Eduardo Cruzin kanssa. Täydelliset naiset -tähden edustaja on varmistanut eron.

Pariskunta alkoi seurustella Eva Longorian erottua neljä vuotta kestäneestä avioliitosta ranskalaiseen koripalloilija Tony Parkeriin. Eduardo Cruz ja Longoria erosivat aikaisemmin jo maaliskuussa 2012, mutta päättivät silti palata yhteen.

– Se oli yhteinen päätös. He ovat edelleen ystäviä. Eva keskittyy töihinsä ja Täydellisten naisten viemiseen loppuun (sarjaa ei tehdä enää lisää), anonyyminä pysyttelevä lähde kommentoi aikaisemmin tänä vuonna pariskunnan eroa.

Eva Longoria paljasti itse aloittavansa uuden sivun elämässään suositun televisio-ohjelman vedellessä viimeisiään.

– Viimeisen jakson tekeminen oli katkeransuloista. Oli tunteellista jättää ihmiset, joista oli tullut "perheeni" niiden kahdeksan vuoden aikana, kun sarjaa kuvattiin. Oli sydäntäsärkevää tajuta, etten näyttelisi enää koskaan Gabrielle Solisia, Longoria kommentoi.

– Sarjan loppuminen on surullista, mutta samalla odotan tulevaa ja uuden sivun kääntämistä urallani ja elämässäni. Sarjan kuvaaminen oli kuluttavaa ja vei kaiken aikani. Olin aina kiinni Los Angelesissa, eikä minulla ollut aikaa matkustaa minnekään, tehdä muita töitä, tai mitään muutakaan. Nyt tunnen olevani vapaa kuin taivaan lintu.

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja