Eva Longoria eroaa pettäjämiehestään

Eva Longoria on hakenut avioeroa koripalloilija-aviomiehestään Tony Parkerista. Julkisesti eron syitä ei ole eritelty, mutta huhujen mukaan Longoria jättää Parkerin tämän uskottomuuden takia.

Täydelliset naiset -tähti Eva Longoria hakee avioeroa miehestään Tony Parkerista. Huhujen mukaan Longoria löysi satoja henkilökohtaisia tekstiviestejä Parkerin kännykästä, jotka johtivat eroon.

Useiden lähteiden mukaan tekstiviestit olivat Parkerin joukkuetoverin vaimolta. Longorian paras ystävä Mario Lopez on vahvistanut huhujen olevan totta.

Sports Illustratedin toimittaja Bryan Graham kirjoitti Twitteriin, että luotettavan lähteen mukaan kyse olisi koripalloilija Brent Barryn vaimosta. Hän ei paljastanut lähdettään, mutta kertoi, että myös Barry on eroamassa vaimostaan Erinistä.

Longorian lähipiiristä kerrotaan, että näyttelijätär on surun murtama Parkerin uskottomuuden takia. Hän itse ilmoitti erostaan eilen Twitter-sivullaan:

– On surullista ilmoittaa, että seitsemän vuoden jälkeen Tony ja minä olemme päättäneet erota. Rakastamme toisiamme syvästi ja rukoilemme toisillemme onnea, Longoria kirjoitti.

Pettikö Tony Parker Eva Longoriaa tämän naisen kanssa –katso kuva

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Usmagazine.com, x17online.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja