Miehen penis murtui kesken seksin – siitin turposi viinipullon kokoiseksi: "Olin vakuuttunut, etten koskaan enää pysty harrastamaan seksiä"

2:52
Katso video myös toisesta penisleikkauksesta, joka suoritettiin Afganistissa haavoittuneelle miehelle.

Jos penis pääsee luiskahtamaan yhdynnässä emättimestä, ja työntyy vastusta vasten, voi se murtua. Brittipariskunta jakoi The Sun-lehdelle kokemuksensa pelottavasta tapaturmasta.

Viime vuoden joulukuussa brittiläiset Louise Gray, 36, ja Sean Marsden, 48, harrastivat seksiä hyvin intohimoisissa merkeissä, kun yhtäkkiä kuului kova räsähdys. Se tuli Seanin peniksestä.

– Sanoin Louiselle välittömästi, että jokin oli pielessä. Otin kiinni siitä [peniksestä] ja se vain kasvoi ja kasvoi. En uskonut, että se loppuisi. Se turposi viinipullon kokoiseksi. Se oli hallintani ulottumattomissa, ja se pelästytti minun kuolleeksi, Sean kuvaa järkyttävää hetkeä.

Kipu oli järkyttävää. Seanin penis oli murtunut.

Penis luiskahti ja murtui

Terveyskylän sivuilla kerrotaan, että peniksen murtuma syntyy yhdynnässä, kun erektiossa oleva penis vääntyy ja sen paisuvaisen kuori vaurioituu. Yleensä tämä tapahtuu siittimen luiskahtaessa yhdynnässä pois emättimestä ja se työnnetään vastusta vasten.

Näin kävi myös Seanille ja Louisille.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Saatoin itse asiassa nähdä, mistä se oli murtunut ja taittunut. Tiesin, että minun piti mennä sairaalaan, Sean kertoo.

Louise soittikin välittömästi ambulanssin. Sean joutui leikkaukseen, jossa peniksen murtuma ja revennyt virtsaputki korjattiin.

Parin päivän sisällä mies pääsi sairaalasta kotiin, mutta hän sai väliaikaisesti katetrin ja kipu teki kävelystä mahdotonta muutaman päivän ajaksi. Sean määrättiin myös kuukauden kestävään selibaattiin.

"Ensin olin vakuuttunut, etten koskaan enää pysty harrastamaan seksiä"

Ennen tapaturmaa Sean ja Louise olivat ehtineet seurustella vasta kuusi kuukautta. He eivät halunneet tapahtuneen vaikuttavan heidän seksielämäänsä, vaikka Sean myöntää olleensa hermostunut petipuuhiin palaamisesta.

– Ensin olin vakuuttunut, etten koskaan enää pysty harrastamaan seksiä. Se sai minut voimaan pahoin. Louise sanoi, että häntä pelottaa, että satuttaa minua uudestaan, Sean kuvailee.

– Olen ehdottomasti varovaisempi tulevaisuudessa. Meidän täytyy olla hellempiä, koska minulla ei ole varaa, että se tapahtuu uudestaan.

"Minua pelottaa saada totuus selville"

Myös Louise kuvailee peniksen murtumista traumaattiseksi, ja kertoo tunteneensa syyllisyyttä siitä. Hän tunsi olevansa osittain vastuussa tapaturmasta.

Seksin harrastaminen uudestaan oli myös hänen mukaansa pelottavaa – ja ensimmäisellä kerralla se oli Seanille kivuliasta –, mutta Louise kertoo olevansa helpottunut, että he silti voivat vielä harrastaa sitä.

Sean saa erektion, ja penis toimii muutenkin odotetulla tavalla.

Nyt pariskunta on kuitenkin harrastanut seksiä vasta kaksi kertaa onnettomuuden jälkeen, mikä on huomattavasti vähemmän aiempaan verrattuna. Sean ei myöskään vielä tiedä, onko tapaturma vaikuttanut hänen hedelmällisyyteensä.

– Minua pelottaa saada totuus selville, koska haluaisin saada lapsia Louisen kanssa, Sean sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja