Penis murtui seksin aikana – mies huomasi vasta 12 tuntia myöhemmin

Liki viisikymppisen miehen tarina on taatusti kivuliasta luettavaa muille miehille.

47-vuotiaan miehen penis murtui tämän harrastaessa intohimoista seksiä uuden tyttöystävänsä kanssa. Mies koki napsahtavan tunteen, mutta kertoo, ettei huomannut mitään oireita ennen kuin 12 tuntia myöhemmin.

Uskomatonta kyllä, hänen erektionsa oli säilynyt ja hän oli siis kyennyt jatkamaan seksin harrastamista. Tämä on poikkeuksellista, sillä yleensä vastaava vamma saa miehet kierimään tuskasta, eikä seksin jatkaminen ole mahdollista. Tapauksesta kertoo British Medical Journal.

Vasta kun puolta vuorokautta myöhemmin mustelmia muodostui miehen penikseen ja kivespussiin, ja virtsassa oli verta, hän ymmärsi, että jotain oli pielessä ja meni sairaalaan.

Penismurtumalla tarkoitetaan siittimen paisuvaista ympäröivän kalvon repeämistä. Se on mahdollinen silloin, kun erektiossa olevaan penikseen osuu isku kovalla voimalla. Penis voi ottaa osumaa esimerkiksi naisen häpyluusta, jos seksi on kovin intohimoista.

BMJ:n raportoimassa tapauksessa peniksessä havaittiin 2–3 sentin repeämä. Vamman ympärille kerääntyi nestettä, joka sai intiimialueen turpoamaan merkittävästi. Mies ohjattiin urologille leikkausta varten. Toipuminen kesti kaksi viikkoa.

Lähde: The Sun

***

25:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja