Miehen epäillään tappaneen tyttöystävänsä joulupyhinä Orimattilassa – ulkopuolinen sai ilmoituksen verityöstä ja soitti hätäkeskukseen

Orimattilassa joulupyhinä sattuneeseen henkirikokseen ei epäillä liittyvän muita kuin 25-vuotias uhri ja tämän alle 30-vuotias poikaystävä, jota epäillään naisen taposta, poliisi kertoo.

Mies on syntynyt vuonna 1991 ja häntä vaaditaan vangittavaksi taposta epäiltynä.

Poliisin mukaan asunnossa ei tiettävästi ollut tapahtumahetkellä muita henkilöitä kuin osalliset. Miestä ei myöskään epäillä tällä hetkellä muista rikoksista kuin taposta.

Hälytyksen hätäkeskukselle tapahtumista teki ulkopuolinen henkilö tapaninpäivän vastaisena yönä puolenyön jälkeen. Hämeen poliisista kerrotaan, että tapahtuneesta hätäkeskukselle kertoneelle henkilölle oli tultu ilmoittamaan asiasta.

Poliisi ei tarkenna, mikä tapahtuneesta ilmoittaneen henkilön suhde epäiltyyn oli ja oliko epäilty henkilö, joka ulkopuoliselle henkilölle verityöstä ilmoitti.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kommentoi rikoksen motiivia tai tekotapaa.

Juttua korjattu 27.12. kello 12.58: Mies ei ollut 30-vuotias vaan alle 30-vuotias. Miestä vaaditaan vangittavaksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja