Michelle Obama kannustaa työntekijöitä laihtumaan

Michelle Obama inspiroi Valkoisen talon henkilökuntaa pudottamaan painoaan ja pääsemään kuntoon. Henkilökunnan upeat laihdutustarinat ovat osa Obaman Let´s Move -kampanjaa, jonka tarkoituksena on kannustaa lapsia pudottamaan painoaan.

Yhdysvaltojen presidentin puolison Michelle Obaman Let´s Move -kampanjan on tarkoitus ottaa kantaa lasten ylipaino-ongelmiin, msn.com uutisoi. Nyt kampanjaa vauhditetaan kertomalla hienoja onnistumistarinoita suoraan Valkoisesta talosta, jossa Obaman esimerkki on saanut työntekijät pudottamaan painoaan. Onnistumistarinat paljastavat, että laihtua voi pieniä muutoksilla tekemällä.

Yksi Obaman ohjeilla laihtunut on apulaisleipuri Susie Morrison, jolla oli tapana syödä joka päivä välipalaksi keksi. Kampanjan avulla hän on kuitenkin oppinut syömään välipalaksi leivonnaisen sijaan omenan tai kourallisen viinirypäleitä. Nykyään hän painaa 13 kiloa vähemmän kuin 18 kuukautta sitten. Työmatkan taittaminen polkupyörällä on varmasti auttanut urakassa.

Apulaiskokki Adam Collick on sen sijaan jättänyt erikoiskahvit, jotka kuorrutettiin kermalla ja suklaasiirapilla. Nykyään hän juo kahvin mustana ja nauttii lisäksi lasin vettä.

– Jos Michelle Obama pystyy noudattamaan terveellistä ruokavaliota ja treenaamaan joka päivä hänen aikatauluillaan, meidänkin tulisi pysytä samaan, Collick sanoo.

Collick ja Morrison haluavat muistuttaa, että pienilläkin teoilla voi saada paljon aikaan. Laihduttamisessa on kysymys terveellisistä valinnoista, ei itsensä kuihduttamisesta.

MTV3/Helmi

Lähde: msn.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja