Michael Jacksonin fanit haastavat pop-tähteä hyväksikäytöstä syyttäneet oikeuteen

Oprah Winfrey haastatteli Wade Robsonia ja James Safechuckia 2:15
Oprah Winfrey haastatteli Wade Robsonia ja James Safechuckia, jotka väittävät joutuneensa Michael Jacksonin seksuaalisesti hyväksikäyttämiksi lapsena.

Michael Jacksonin ranskalaiset fanit haastavat popin kuningasta hyväksikäytöstä syyttäneet miehet oikeuteen.

Kolme ranskalaista Michael Jacksonin faniryhmää haastaa Leaving Neverland -elokuvassa esiintyneet miehet oikeuteen.

James Safechuck ja Wade Robson esittivät vakavia syytöksiä popin kuningasta kohtaan kohua herättäneessä dokumentissa. Kaksikko syytti Jacksonia molempien hyväksikäytöstä silloin, kun he olivat nuoria.

Michael Jackson Community, the MJ Street ja On The Line -faniryhmien edustajan mukaan Safechuckin ja Robsonin paljastukset olivat Jacksonin maineen lynkkaamista. Kaikki faniryhmät haluavat vain symbolisen korvauksen, jos he voittavat. Summa on yhden euron verran. Mirror-lehden mukaan Ranskassa on laitonta liata kuolleen ihmisen maine.

Viisi Jacksonin ranskalaista fania voitti vuonna 2014 oikeudessa vastaavalla tavalla yhden symbolisen euron, kun he olivat haastaneet oikeuteen Jacksonin lääkärinä toimineen Conrad Murrayn, joka joutui vankilaan Jacksonin kuolemantuottamuksesta.

Fanit voittivat oikeudessa vedottuaan Murrayn tekojen aiheuttaneen heille emotionaalista stressiä.

Safechuck ja Robson tekivät yhteistyötä ohjaaja Dan Reedin kanssa tuodakseen syytöksensä Jacksonia kohtaan esiin Leaving Neverland -dokumentissa. Niin ikään Reed on haastettu oikeuteen dokumentin vuoksi, tosin summa on huomattavasti yhtä euroa suurempi. Jacksonin suku haastoi Reedin oikeuteen sadan miljoonan dollarin edestä.

Robson ja Safechuck väittivät, että Jackson hyäksikäytti ja raiskasi heitä heidän ollessa lapsia. Valtavan oikeustaistelun keskelle joutunut Reed seisoo kaikesta huolimatta dokumenttinsa sekä Robsonin, että Safechuckin takana.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat