Mainos

Michael Jackson vapautettiin syytteistä

Poptähti Michael Jackson on vapautettu eläintensuojelujärjestö PETA:n (People for Ethical Treatment of Animals) joulukuussa nostamista syytteistä, joissa tähteä epäiltiin eläinten huonosta kohtelusta. Syytteen mukaan Jacksonin Neverland-tilalla majailevien eläinten, muun muassa elefanttien, alligaattoreiden ja kirahvien, hyvinvointia on laiminlyöty.

Viranomaisten tekemät tarkastukset kuitenkin todistivat, että kaikki tilan eläimet voivat hyvin. PETA on silti edelleen huolissaan eläinten elinolosuhteista, sillä raporttien mukaan Jacksonin taloudelliset ongelmat estävät tätä pitämästä erikoisolosuhteissa elävistä eksoottisista eläimistä huolta.

- Viranomaisten säännökset ovat tämäntyylisissä tapauksissa minimaaliset. Vaikka olemmekin helpottuneita, etteivät eläimet elä suoranaisuudessa julmuudessa, niiden olot saattavat silti olla aika huonot. Neverlandin kaltaisista yksityisalueista on vaikea saada tarkkaa tietoa, kommentoi PETA:n edustaja Lisa Wathne.

- On erityisen huolestuttavaa, kun julkisuuden henkilö pitää villieläimiä kotieläiminään, koska se antaa maailmalle kuvan villieläimistä lemmikkeinä, Wathne jatkaa.

Michael Jackson itse ei enää asu Neverland-tilalla vaan on muuttanut lapsineen Bahrainiin. Jackson on antanut ymmärtää, ettei hän ole palaamassa Kaliforniaan pysyvästi.

(MTV3-AFP)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja