Miau! Miehen kuvaama treenivideo nousi hetkessä nettisensaatioksi – eikä ihme

Brittiläismalli on saanut miljoonat ihmiset sekoamaan treenivideollaan, joissa hän luottaa paljaan pinnan ja pörröisen lemmikin voimaan.

Videota malli Travis DesLaurierista treenaamassa yhdessä kissansa kanssa on katsottu muutamassa päivässä jo lähes 15 miljoonaa kertaa.

Videolla paidaton mies käyttää rentoa kissaansa apuvälineenä muun muassa hauislihasten ja vatsalihasten treenaamiseen. Apu on lähellä myös silloin kun hiki nousee pintaan. Video nimittäin paljastaa, että kissan häntä toimii tarvittaessa hyvin myös hikipyyhkeenä.

Kissa toimii treeneissä monessa roolissa

Nettisensaatioksi noussut mies kertoo, että hänen kissansa Jacob on hänen paras kaverinsa, ja he todella nauttivat yhdessä treenaamisesta. Kissassa yhdistyvät miehen mukaan kolme tärkeää asiaa; hyvä seura, painosetti ja kuntopallo.

Miehen suosittua treenivideota on katsottu Facebookin kautta jo lähes 15 miljoonaa kertaa, Instagramissa lähes 100 000 kertaa. Onko mielestäsi seuraava video suosion arvoinen?

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Treenivideon lisäksi mihen sosiaalisen median tilit ovat viime aikoina olleet kovassa nosteessa. Tätä miestä kannattaa seurata, jos paidattomat miehet ja suloiset kissat ovat mieleesi. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös nämä treenivinkit:

Lähde: Dailymail 

Lue myös:

    Uusimmat