Mikael ja Metti Forssell laittoivat hulppean Ullanlinnan-kotinsa myyntiin – hintaa liki 3,7 miljoonaa euroa

Muotibloggaaja Metti Forsselin tyylivinkit 2:10
Muotibloggaaja Metti Forssell antaa vinkkinsä oman tyylin löytämiseen

Mikael ja Metti Forssellin 261 neliön huoneisto Helsingin Kaivopuiston tuntumassa on myytävänä.

Entinen jalkapallotähti Mikael Forssell ja tämän muotibloggajana tunnetuksi tullut puoliso Metti Forssell ovat laittaneet Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevan arvohuoneistonsa myyntiin.

Oikotiellä ja Etuovessa olevan myynti-ilmoituksen mukaan hintapyyntö on hulppeat 3 695 000 euroa.

261-neliöinen koti sijaitsee arkkitehti Karl Lindahlin suunnittelemassa, vuonna 1911 valmistuneessa kerrostalossa. Asunnossa on seitsemän huonetta, kolme wc:tä, sauna, takkahuone ja parveke.

Asiasta uutisoi ensin Ilta-Sanomat.

Forssellien prameaan kotiin on päästy kurkkaamaan Mikaelin ja Metin sometilien lisäksi myös MTV3:lla nähdyssä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa sarjan kolmannella tuotantokaudella.

Ohjelmassa nähtyiin muun muassa ex-futaajan "man cave" sekä valtava karkkikätkö.

Pariskunta kertoi Veitolalle sisustaneensa kotinsa itse. He kuitenkin tunnustivat, etteivät sisustusmaut aina mene täysin yksiin: Miklu tunnustautui nimittäin antiikin ystäväksi, kun taas Metti mainitsi pitävänsä pelkistetymmästä ja modernista tyylistä.

Forssellit ovat kertoneet avoimesti perhearjestaan julkisuudessa. Asunnonmyyntiä kumpikaan ei kuitenkaan ollut vielä perjantaina alkuiltapäivästä kommentoinut sosiaalisen median kanavissaan.

Pari meni naimisiin elokuussa 2014 ja heillä on kaksi yhteistä lasta, 5-vuotias Lilia ja 3-vuotias Lucas, jotka pitävät vanhemmat kiireisinä.

Metti kertoi viime kesänä MTV:n haastattelussa, että pari kuitenkin pitää huolen myös siitä, että heille jää kahdenkeskeistä aikaa.

– Meille on supertärkeää viettää aikaa kahdestaan. Ihmettelen ihmisiä, joille tulee lapsia, että sysätään se kaikki rakkaus siihen lapseen ja unohdetaan parisuhde. Meille molemmille on tärkeää myös panostaa siihen, Metti kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat