Metti Forssell kertoo avoimesti arjestaan – panostaa hyvään parisuhteeseen: "Hemmottelemme toisiamme"

Muotibloggaaja Metti Forsselin tyylivinkit 2:10
Metti Forssellin tyylivinkit

Muotibloggaaja Metti Forssell panostaa parisuhteeseen viettämällä paljon aikaa kahdestaan miehensä kanssa.

Bloggaaja, äiti ja ex-jalkapalloilija Mikael Forsselinpuoliso Metti Forssellsuhtautuu parisuhteen hyvinvointiin intohimoisesti.

5-vuotiaan Lilia-tyttären ja 3-vuotiaan Lucas Mikael -pojan äiti kertoo pitävänsä miehensä kanssa huolta siitä, että heille jää myös riittävästi aikaa kahdestaan.

– Meille on supertärkeää viettää aikaa kahdestaan. Ihmettelen ihmisiä, joille tulee lapsia, että sysätään se kaikki rakkaus siihen lapseen ja unohdetaan parisuhde. Meille molemmille on tärkeää myös panostaa siihen, Forssell kertoo.

Neljä vuotta naimissa olleen pariskunnan rakkaus näkyy arjen pikku askareissa.

– Hemmottelemme toisiamme paljon arjessa. Otetaan lapset vuorotellen ja mennään niiden kanssa ulos, niin toinen saa levätä. Jos on mahdollista mennä keskellä päivää ja lounaalle kahdestaan, niin tehdään se. Tosi pieniä juttuja, mutta niillä on iso merkitys, Forssell kertoo.

"Muoti on ollut ensimmäinen intohimo"

Lasten myötä pariskunnalla on tarkat työajat. Metti työskentelee sisällöntuottajana eri sosiaalisen median kanavissa. Hänellä on bloginsa lisäksi työvälineenä Instagram, YouTube ja oma podcast-show. Lisäksi nainen tekee myös mallintöitä ja keikkaa puhujana.

– Muoti on ollut ensimmäinen intohimo, joka on vetänyt minut tähän kaikkeen. Moni varmasti ajattelee, että mitä minä teen, sillä suurin osa työstäni on aika näkymätöntä, Forssell kertoo.

Palkka sosiaalisen median vaikuttajana tulee sisältömarkkinoinnista. Forssell mainostaa tuotteita omilla kanavillaan. Nainen on saanut kuulla ihmettelyä koskien uravalintaansa.

– Minulle on käynyt niin, että joku tuttava tulee kadulla vastaan ja kyselee, että vieläkö kirjoittelen sitä blogia. Vähän aliarvostavaan sävyyn.

Täydellinen elämä?

Metti jakaa Instagramissa upeita kuvia elämästään. Onko maailmankuva, jonka Metti maalaa kanavillaan jopa liian täydellinen ollakseen totta?

– Ei. Ihmiset tietävät, että se on yksi osa minun elämääni. Se on työtäni, että jaan inspiroivia kuvia.

– Insta Storiessa näytän pyykkivuorta, sotkuista kotia ja kiukuttelevia lapsia. Se on minulle myös tärkeää ja osa elämääni, nainen jatkaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat