Meteorologi Miina Manninen kertoo pahimman mokansa ja vaikeimman tv-hetkensä: Ensimmäistä ei tiedä kukaan, jälkimmäisen muistavat kaikki

Erikoishaastattelussa meteorologi Miina Manninen 18:27
Mannisella on todella monipuolinen työhistoria. Miten hänestä tuli meteorologi? Katso koko haastattelu MTV Viiden jälkeen-ohjelmassa!

Monille katsojille tuttu meteorologi Miina Manninen jätti tv-työt kaksi vuotta sitten ja lähti Norjaan. Meteorologin työt vaihtuivat seikkailuun, kun Manninen pestautui Pohjoisen jäämeren Huippuvuorille tutkimusaseman apukokiksi. Nyt Manninen on takaisin tutulla asemapaikallaan Maikkarin säälähetyksissä. 

Viiden jälkeen -lähetyksessä vieraillut suosikkimeteorologi kertoi takavuosien jännittämisen suorista lähetyksistä karisseen poissaolon aikana.

– Jännitin monta vuotta. Aikaisemmin, kun palasin takaisin, rupesin hyvissä ajoin jännittämään ja stressaamaan, että miten se menee. Nyt huomasin, että tällä kertaa tuntui pelkästään vain hyvältä ja helpolta palata tuttuihin kuvioihin. Ainakin ensimmäisellä viikolla on tuntunut, että jännitys on jäänyt taka-alalle, Miina Manninen toteaa.

Suorissa lähetyksissä tulee eteen yllättäviä tilanteita. Tuorein tilanne osui heti samalle tiistaiaamulle Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelun kanssa. Manninen oli Huomenta Suomessa säävuorossa ja kartat alkoivat temppuilla.

– Tänä aamuna minulla oli vain kartat väärässä järjestyksessä. En saanut niistä itse kiinni. Se oli ihan oma virhe. Vaikeinta oli, kun Kirsi Alm-Siira putosi tuolilta! Olin silloin töissä. Se oli kovin paikka itselle vetää lähetys nauramatta. Pahin moka uralta ei edes näkynyt muille. Unohdin tulla lähetykseen, Manninen tunnustaa.

Tuolilta putoaminen nousi aikoinaan kansainvälisiin uutisohjelmiin asti.

Uutisankkuri tippuu tuolilta 0:37

Manninen nähdään Maikkarin lähetyksissä ainakin syyskuulle asti. Huippuvuorille hän ei tällä hetkellä haikaile takaisin.

– Oli kiva nähdä erilainen työympäristö ja oppia norjan kieli. Tuntui, että sain vuodessa siitä tosi paljon. Nyt osaa nauttia tästä vihreydestä ja siitä, että aurinko lämmittää, Manninen summaa.

Lue myös:

    Uusimmat