Mestarien liigassa nähtiin väkivaltaisia otteita – asiantuntija latasi suorat sanat: "Ranskalaisissa kahviloissa viihtyvä patonginsyöjä"

1:53
Katso videolta C Moren asiantuntijan Mikko Vuorelan kommentit ottelun kohutilanteista.

Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin tiistaina Porton ja Atletico Madridin välillä useita kohutilanteita. C Moren asiantuntija Mikko Vuorela ei ollut yhtä mieltä ottelua tuominneen Clement Turpinin toiminnasta.

Ottelussa nähtiin väkivaltaisia otteita, jotka johtivat kolmeen ulosajoon. Kahakoinnin keskellä jaettiin myös lukuisia varoituksia. Erityisen puhututtava tilanne oli Porton Wendellin saama punainen kortti ottelun 70. minuutilla. Eurooppaliigan viime kauden finaalin tuominnut Turpin oli Vuorelan mielestä yllättävä valinta otteluun.

– Poikkeuksellisen yllättävä valinta. Turpin vihelsi EM-kisoissa ainoastaan kaksi ottelua ja nyt tuntui siltä, että oli tällainen ranskalaisissa kahviloissa viihtyvä patonginsyöjä, Vuorela totesi C Moren lähetyksessä.

Porto hävisi ottelun lopulta 1-3-lukemin ja jäi lohkon kolmanneksi, joten se jatkaa europelejään Eurooppaliigassa. Liverpool voitti lohkon ylivoimaisesti, Atletico nousi toiseksi ja Milan jäi jumboksi.

Katso pääkuvan videolta Vuorelan kommentit ottelun kohutilanteista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja