Mestarien liigan ratkaisuun shokkikäänne? Jalkapallojohtaja: Real Madrid ja kumppanit suljetaan Mestarien liigasta perjantaina

4:05
Maanantain alkuillan Tulosruutu kertoi päivän jättimäisestä jalkapallouutisesta.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa kertoi aiemmin maanantaina selvittävänsä lakimiehien avulla, pystyykö se rankaisemaan Superliigaan siirtymässä olevia jättiseuroja kovimmalla mahdollisella tavalla.

Tanskan jalkapalloliiton puheenjohtaja ja Uefan hallituksen jäsen Jesper Möller povasi tuomioita vielä kuluvalla viikolla.

– Seurojen on poistuttava Mestarien liigasta, ja odotan sen tapahtuvan perjantaina, Möller kommentoi maanantai-iltana.

Päätöstä joukkueiden sulkemisesta ei ole vielä tehty, mutta lakimiesten kerrotaan olevan sen suhteen ratkaisevassa roolissa

Jos sanktio toteutuu, vielä ei tiedetä, miten kolme kilpailusta suljettavaa välieräjoukkuetta Real Madrid, Manchester City ja Chelsea korvattaisiin.

Neljäs välieräjoukkue on ranskalainen PSG, joka on mediatietojen mukaan kieltäytynyt liittymästä uuteen Superliigaan.

Uefan suunnitelmissa on sulkea myös Superliigaan osallistuvat pelaajat jalkapallon arvokisojen ulkopuolelle.

Euroopan 12 jättiseuraa ilmoittivat varhain maanantaiaamuna irrotautuvansa Euroopan jalkapalloliitosta, sen pääkilpailusta Mestarien liigasta ja osallistuvansa tilalle rakennettavaan uuteen Superliigaan.

Juttua muokattu kello 21.10. Lisätty maininta lakimiesten merkityksestä päätökseen sulkea Mestarien liigan välieräjoukkueet kilpailusta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja