Mestari Liverpool sai Manchester Cityltä tylyn kylvetyksen – Jürgen Klopp turhautui median edessä

Liverpool varmisti ensimmäisen valioliigamestaruutensa – Onko Jürgen Kloppin johdolla alkamassa Liverpoolin valtakausi? 11:42
MTV Uutiset Livessä pohdittiin Liverpoolin mestaruuden syitä.

Valioliigan mestaruuden viime viikolla varmistanut Liverpool koki tylyn 0-4-tappion Manchester Citylle torstaina.

Ensimmäistä kertaa mestaruuden varmistumisen jälkeen tositoimiin palannut Liverpool jäi Manchester Cityn jalkoihin heti avausjaksolla. Cityn voiton ensitahdit saatiin 25. minuutilla, kun Kevin De Bruyne iski pallon pilkulta verkkoon.

City takoi ensimmäisen puoliajan aikana vielä kaksi maalia, kun Raheem Sterling ja Phil Foden onnistuivat ohittamaan Liverpool-vahti Alissonin.

Toisella puoliajalla City kaunisteli vielä lukemia, kun Liverpoolin Alex Oxlade-Chamberlain ohjasi Sterlingin vasemman jalan kudin omaan maaliin.

Tylyn tappion myötä moni saattaa ajatella, oliko viime viikolla mestaruutta juhlineen Liverpoolin keskittymiskyky ottelussa tarpeeksi korkealla. Jos päävalmentaja Jürgen Kloppiin on uskominen, joukkue pystyi antamaan kaikkensa mestaruusjuhlista huolimatta.

– Minä näin loistavaa asennetta ja taistelua. Emme pelanneet kuin joukkue, joka varmisti mestaruuden viikko sitten. He käyttivät paikkansa, me emme, Klopp ruotii ottelua Sky Sportsille.

Klopp oli ottelun jälkeen selkeästi turhautunut. Saksalaisluotsi puolusti viimeiseen asti joukkueensa asennetta. Klopp jopa hieman ärähti Sky Sportsin toimittajalle.

– Jos haluat viedä juttusi siihen suuntaan, että emme keskittyneet peliin, niin tee se. Minä pidin siitä, kuinka joukkueeni esiintyi. City todisti olevansa uskomattoman hyvä joukke. Eikö olekin mukavaa, että joku toinen joukkue voi olla mestai, vaikka City pelaa tuollaista jalkapalloa, Klopp heittää.