Messuhalli muutetaan kenttäsairaalaksi – kertaalleen siirretty autonäyttely peruttiin nyt kokonaan

Geneven autonäyttelyn tyylikkäimmät uutuudet 2:51
Geneven autonäyttelyssä esiteltiin vuonna 2018 toinen toistaan upeampia uutuusmalleja.

Detroitin autonäyttely on perinteisesti järjestetty tammikuussa, mutta tänä vuonna järjestäjät päättivät kokeilla jotain uutta kävijämäärien elvyttämiseksi. Kesäkuulle siirretty näyttely on nyt kuitenkin peruttu kokonaan koronavirustilanteen vuoksi.

Detroitin autonäyttelyä ei järjestetä tänä vuonna lainkaan. TCF Center, jossa automessut oli määrä pitää kesäkuussa, on muutettu koronasairaalaksi ainakin seuraavaksi kuudeksi kuukaudeksi.

Perinteikäs näyttely siirtyi alun perin tammikuulta kesäkuulle järjestäjien pyrkiessä piristämään tapahtuman kävijämääriä. Päätös tehtiin jo vuonna 2018. Siirto osoittautui kuitenkin kohtalokkaaksi tapahtuman kannalta, sillä nyt sitä ei voida koronapandemian vuoksi järjestää ollenkaan.

– Sekä Detroitin että Michiganin osavaltion asukkaiden terveys ja hyvinvointi on tärkeintä. TCF Center on ideaali lokaatio tähän käyttöön näinä kriittisinä ja ennenkuulumattomina aikoina, Pohjois-Amerikan kansainvälisistä autonäyttelyistä vastaavan NAIASin johtaja Rod Alberts kertoi Detroit Free Pressin tietojen mukaan.

Näyttelyn peruuntumisella arvioidaan olevan merkittäviä vaikutuksia Detroitin sekä jopa koko Michiganin osavaltion taloudelle. Myös autovalmistajat joutuvat jälleen pohtimaan vaihtoehtoisia tapoja uutuuksiensa lanseerauksille.

Tämän vuoden isoista kansainvälisistä autonäyttelyistä on koronaviruksen vuoksi peruttu tai siirretty aiemmin myös Geneve, New York ja Peking.

Lue myös:

    Uusimmat