Mertaranta vitsaili harrastuksistaan: Kaikkea paitsi naisissa juoksemista

Suosikkiselostaja kertoi keskiviikkona pidetyssä jääkiekon MM-kisojen tiedotustilaisuudessa olevansa itsekin kova urheilumies.

Selostaja Antero Mertarannan ääni on tuttu lukuisien urheilulajien tv- ja radiolähetyksistä, mutta kaikkein vahvimmin suomalaiset kuitenkin yhdistävät hänet juuri jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuihin.

Mertaranta itse on innoissaan tulevista kotikisoista, muttei nosta lätkää työtehtävänä erityisjalustalle.

– Kaikki työtehtävät ovat yhtä tärkeitä ja arvokkaita. Toki tiedän, että jääkiekon MM-kisoihin liittyy aina paljon tunteita ja tohinaa, mutta tekijänä ne eivät poikkea muista. Ja kyllähän sitä aina nauttii vähän normaalia enemmän, kun on kotikisat kyseessä, hän miettii.

Kisoihin Mertaranta valmistautuu seuraamalla mahdollisimman tiiviisti urheilua ja kaikkea muuta yhteiskunnassa tapahtuvaa, sekä kahden rakkaan harrastuksensa – liikunnan ja musiikin – avulla.

– On tärkeää työn kannalta, että on itse hyvässä kunnossa ja jaksaa. Tykkään käydä pelaamassa kaukalopalloa ja muita pelejä. Hiihtoladullekin palasin tänä vuonna kymmenen vuoden tauon jälkeen. Käyn myös uimassa ja oikeastaan tulee tehtyä melkein kaikkea, paitsi naisissa juoksemista. Sitä en harrasta, Mertaranta virnistää.

Alkuviikosta uutisoitiin, että Mertarannalle ja hänen entiselle vaimolleen on myönnetty lopullinen ero.

Mertaranta myös keikkailee kevään aikana Anza Mertaranta Allstars -bändinsä kanssa. Hän soittaa bändissä rumpuja.

– Pääsiäisenä lähdetään liikkeelle ja on meillä siinä 15-20 keikkaa, hän kertoo.

Jääkiekon MM-kilpailuiden kaikki ottelut nähdään suorana MTV3 Total -kanavalla ja Mertaranta selostaa kaikki Suomen pelit. Suomen pelit, välierät ja mitalipelit nähdään suorana myös MTV3-kanavalla.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat