Mercedes-pomo Toto Wolff yllätti Red Bull -pomo Christian Hornerin poikkeavalla teollaan

Red Bullin tallipäälliköllä Christian Hornerilla oli useita syitä iloon Sakhirin perjantaisten F1-harjoitusten jälkeen. Osansa oli Mercedes-pomo Toto Wolffin poikkeavalla teolla.

– Me näytimme mielestämme hyvin kilpailukykyisiltä! Sain jopa tekstiviestin Totolta – en koskaan saa häneltä tekstiviestiä. Hän sanoi, että näytimme todella nopeilta kisakuosia ajatellen, Horner kertoi Sky Sportsille.

Red Bullin Max Verstappen ja Alexander Albon olivat avausharjoitusten toiseksi ja kolmanneksi nopeimmat kuskit. Kakkostreeneissä Verstappen oli jälleen toinen ja Albon sijoittui puolestaan viidenneksi.

Kummissakin perjantaina ajetuissa harjoituksissa ykkössijan valtasi koronatartunnan saanutta Lewis Hamiltonia Mercedeksellä tuuraava George Russell. Mercedeksen Valtteri Bottas iski hetkellisesti toisten harjoitusten nopeimman noteerauksen, mutta kierrosaika hylättiin rataviivojen ylityksen myötä.

– Valtteri on aina mukana pelissä, hän menee aina lujaa perjantaina. Ja George on tehnyt hyvin eheää työtä. On hyvin terävää olla kärjessä molemmissa sessioissa. He näyttävät nopeilta yhdellä kierroksella ja me olemme kisaiskussa, Horner sanaili.

Lue myös:

    Uusimmat