Mercedes-pomo hehkuttaa Singaporen voittoa: "Yksi suurimmista"

Mercedes-tallin Lewis Hamiltonin voitto sunnuntaina Singaporessa kirjataan yhdeksi tallin suurimmista saavutuksista, vakuuttaa saksalaistallin urheilujohtaja Toto Wolff.

Marina Bayn radan odotettiin suosivan kärkitalleista enemmän Ferraria ja Red Bullia, mutta paalupaikka ja kisan voitto tekivät viikonlopusta Hamiltonille täydellisen menestystarinan. Samalla brittikuski venytti eron mestaruustaistelussa kisan kolmanneksi jääneeseen Ferrarin Sebastian Vetteliin jo 40 pisteeseen.

– Tämä tuntuu yhdeltä suurimmista voitoista, koska rata on ollut meille aiemmin todellinen mörkö. Olimme todella motivoituneita menestymään täällä, ja näytimme, että suorituskykymme riittää myös Singaporessa, Wolff hehkutti.

– Kisan voitto on todellinen tiimityöskentelyn tulos ja mahtava saavutus koko tallille, Mercedes-pomo jatkoi.

Wolff kertoo tallin tehneen edelliset viikot uutterasti töitä Singaporen menestyksen eteen.

– Olen sitä mieltä, että oman kohtalonsa eteen on tehtävä hieman töitä. Span kisan jälkeen paiskimme töitä uutterasti, jotta ymmärtäisimme autoa paremmin. Vaikka meillä riittikin vastaanväittäjiä, niin uskoimme silti siihen, että voimme menestyä Singaporessa.

Wolff ei kuitenkaan nimennyt mitään yksittäistä syytä Mercedeksen vauhdin kohenemiselle.

– Kyse on jatkuvasta kehitystyöstä, jolla halusimme ymmärtää paremmin auton ja renkaiden toimintaa. Ei ole olemassa mitään yksittäistä hopealuotia, koska auton kehitys tapahtuu pienin askelin, jotka ovat olleet kaikki tärkeitä nykyisen suorituskyvyn saavuttamisessa.

– Marginaalisen pienet saavutukset ratkaisevat tämän mestaruustaistelun lopputuloksen, koska suorituskyvyssä olemme todella lähellä toisiamme. Meidän on vain pidettävä jalka kaasulla ja jatkettava auton kehitystä, Wolff linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat